Napoved

Horoskop za sredo, 24. aprila

W.Y.
24. 4. 2019, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Sproščeno delo, telesna dejavnost in prizadevanja bodo pomagala odpraviti kopičenje negativne energije, ki bi lahko spremljal vpliv lune. Vendar naredite v tej smeri.

BIK
Nikar ne pričakujte pomoči od zunaj ampak se reševanja problemov lotite kar sami. Če jih boste reševali pazljivo, skrbno in odgovorno, potem ne boste izgubili položaja, dela ali projekta.

DVOJČKA
Trud, ki ga boste vlagali v delo, bo v današnjem dnevu celo nekdo opazil in deležni boste manjših opazk, ki pa jim ne boste naivno verjeli.

RAK
Čeprav je verjetno čas, da se premaknete naprej in smatrate, da vam to po vseh borbah pripada, se vam obetajo konflikti in spremembe v zvezi z vašimi cilji in vašo situacijo na poslovnem in finančnem področju.

LEV
Načrtovali boste nekaj glede prihodnosti, vendar je bolje, če se prepustite svoji intuiciji, ki vam lahko pomaga, da bodo vaše želje uresničljive.

DEVICA
Še vedno boste razmišljali o spremembah, ki jih želite doseči v svojem življenju. Osredotočili se boste na delo, saj trenutno ne čutite zadovoljstva.

TEHTNICA
Odpustite vse kar vas omejuje in veže, tako čustveno, duševno, fizično, finančno in duhovno, kakorkoli in kdorkoli, da vas zadržuje pri koraku naprej. Pomembno je, da se vsega tega zavedate.

ŠKORPIJON
Ohranjajte svoje ravnotežje in ne izgubljajte svoje energije. Ne delajte stvari prehitro ali prenaglo, saj bi se vam lahko vse skupaj maščevalo v negativnem smislu.

STRELEC
Dan vam ponuja priložnost, da končno uresničite, kar ste dolgo načrtovali. Tudi težave se bodo pojavile, a ne bodo velike in nikakor ne bodo vplivale na vaš celoten uspeh.

KOZOROG
Danes boste morali obnoviti svojo energijo in svoje notranje ravnovesje, predvsem pa se izogibajte preobremenjenosti ali vsem presežkom, ki bodo vodili lahko v depresijo.

VODNAR
Vztrajate, čeprav nekako slutite, da bi morali ubrati drugačno pot. V ljubezni ste znova neodločni, bojujete se okoli enih in istih stvari. Pazite, sicer boste zlahka naredili novo napako.

RIBI
Vprašanja, na katera boste morali biti osredotočeni, so vaše potrebe za individualno izražanje same sebe v primerjavi z občutkom vpletenosti v družbo in posel.