OVEN
Današnji dan lahko pomeni nenadno prekinitev ali zamujeno priložnost. Težko je natančno reči, kateri od teh lahko pride, ker je to zelo nepredvidljiv vpliv.

BIK
Nova bremena bodo sicer zahtevna, toda po tem ste hrepeneli in to boste tudi dobili, le nagrade ne bo, čeprav bi si jo zaslužili. Samo od vas je odvisno, kako boste shajali z novimi odgovornostmi.

DVOJČKA
Če dobite vsaj delno podporo sodelavcev, vam bo to v veliko pomoč, ko boste v težavah in vam bodo ostali metali polena pod noge. Finančno stanje bo nihajoče, a prihodki bodo vendarle prišli do vas.

RAK
Čas presenečenj in nenadnih priložnosti. Najbolj negativen vidik današnjega dne je odpor živeti v svoji odgovornosti. Bodite previdni, da v želji po svoji svobodi, dovolite tudi ljudem biti, kdor so v resnici.

LEV
Vleklo vas bo med ljudi, kjer boste lahko mirno izražali svoje mnenje in delili svoje izkušnje. Potrebovali boste občutek sprejetosti, hkrati pa vztrajali pri svoji neodvisnosti.

DEVICA
Če se boste znali postaviti zase, lahko pričakujete navidezno napredovanje v karieri. Pazite le, da ne boste za vaše težave krivili drugih ali jih prenašali na druge, rešujte jih sami.

TEHTNICA
Dan predstavlja točko, ko pogledate nazaj čez to, kar ste dosegli v življenju. Poskusite oceniti in razumeti, kaj ste se naučili in kaj to pomeni za vas osebno.

ŠKORPIJON
Še bolj bodite pazljivi, ko gre za denar, investicije in uradne zadeve. Izognite se vsem sumljivim poslovnim transakcijam in ponudbam.

STRELEC
V ljubezni boste zaskrbljeni. Če ste vezani, premislite, ali vam partner daje ali jemlje energijo. Pazite na zaužito hrano, saj se lahko pojavijo težave s prebavo.

KOZOROG
Pomembni odnosi bodo danes zahtevali več vaše pozornosti, zato se jim ne izogibajte. Prej ali slej boste morali sprejeti težko odločitev.

VODNAR
Tokrat je resnica boljša, kot vam morda deluje na prvi pogled, zato počakajte na še nekaj novic. Uspeh boste dosegli počasi in po ovinkih, vmes le nekoliko omejite stroške.

RIBI
Poskusili boste na vsak način dokazati svoj prav, kar je v karieri dovoljeno, v ljubezni pa pretirano. Tudi pri nakupih ste neustavljivi in enostavno vas marsikaj kar preveč mika.