OVEN
Samskim se bo ponudila priložnost za resno zvezo. Lahko da bo šlo za osebo, s katero prijateljujete že dalj časa, ali pa boste nekoga spoznali. V vsakem primeru pretehtajte najprej svoja čustva.

BIK
Danes se previdno pomikajte naprej po svoji začrtani poti. Ljubezenske uganke se bodo rešile takrat, ko boste končno pripravljeni sprejeti vsa ponujena dejstva.

DVOJČKA
Usmerite danes svojo energijo v tisto, kar počnete z veseljem. Odpirajo se vam lepe možnosti za uspeh, vendar so na vidiku tudi posamezni moteči dejavniki, ki pa se jim bo možno izogniti.

RAK
Prijatelj vas bo tako omehčal, da boste pripravljeni narediti veliko uslugo. Sprememba v poslovnih ali študijskih zadevah niti ni tako slaba rešitev, saj vas dobra organizacija lahko reši.

LEV
V poslovnem okolju se boste v današnjem dnevu izkazali s svojimi pogajalskimi sposobnostmi in občutkom za prave odločitve, ki bodo bliskovite narave. Prilagodljivost bo nujna.

DEVICA
Opazili boste, da nekdo nikakor ne namerava popustiti. To vas lahko razjezi, saj ste vajeni iskati in tudi najti praktične rešitve. Primanjkuje vam nekaj izkušenj, v ljubezni pa ste preveč trmasti.

TEHTNICA
Ugotavljate, da vam novi ljudje ne ustrezajo najbolj. Motil vas bo njihov pogled na svet, ki bo popolnoma drugačen od vašega. Zaustavili se boste tudi pri nerešenih financah.

ŠKORPIJON
Ne boste se pripravljeni ukvarjati z malenkostmi, saj se boste raje usmerili v bolj resne zadeve. Glede na to, da ste večinoma časa zelo zasedeni, izkoristite večer za zabavo.

STRELEC
Naenkrat ne veste, kaj bi storili in kam bi se obrnili, posebno v ljubezenskih zadevah. Neodločni ste, kar vas bo nekoliko zaustavilo pred večjimi odločitvami.

KOZOROG
V dopoldanskih urah se nakazuje nekaj manjših napetosti. Previdno, posebno v odnosih s starejšimi, ki bodo še bolj občutljivi. Zagato lahko reši le nasmeh na obrazu.

VODNAR
Novice iz tujine vas bodo končno razveselile, saj jih čakate že celo večnost. Nadaljujete veselo in pokončno, saj se vam na koncu poti obetajo čudoviti rezultati.

RIBI
Prehitro vas bodo danes razjezile malenkosti. Napeto bo, zato se ne odzivajte na prvo žogo. Previdno tudi, če se prvič soočate z določenimi resnimi obveznostmi.