Napoved

Horoskop za nedeljo, 21. aprila

W.Y:
21. 4. 2019, 06.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Ne bojte se izražanja nežnosti in bližine drugih. Danes bo za vas najbolj pomembno, kako lepo se boste ujeli z drugimi. Včasih se boste počutili tako razposajeno kot v mladih letih. Preostane vam le, da uživate.

BIK
Veselje, ki bo prisotno v domačem krogu se vam kopiči in vas spremlja na vsakem koraku. Prisotnih bo tudi nekaj vznemirljivih presenečenj, s katerimi boste osebnostno napredovali.

DVOJČKA
Občutljivost, ki jo premorete vam ne bo danes čisto nič koristila, saj se vam bodo nizali dogodki, ki bodo od vas zahtevali odločnost, prodornost in akcijo. Če boste vztrajali, vam bo veliko lažje.

RAK
Nenadoma vas bo popadel strah, ki se ga nikakor ne boste mogli otresti, zato boste globoko v sebi čutili notranji nemir, ki se bo polegel šele v večernih urah, ko boste v dobri družbi.

LEV
Nekdo od prijateljev vas ne razume kaj v resnici želite. Morda bi morali spremeniti svojo taktiko in se usmeriti v urejanje odnosov na bolj sproščen, spontan, vendar učinkovit način.

DEVICA
Do nekoga niste odreagirali tako kot bi mogli, zato se vam bo danes ko boste to osebo srečali ali se spomnili nanjo pojavil občutek, da ste nekaj naredili narobe, vendar ničesar ne morete spremeniti.

TEHTNICA
Če se nahajate na prelomnici na čustvenem področju, je sedaj pravi čas, da začnete razmišljati o spremembah in gledati bolj nase, saj ste se v zadnjem času preveč prilagodili in izgubili svoj jaz.

ŠKORPIJON
Odločitve, ki ste jih pred kratkim sprejeli se bodo danes izkazale za napačne. Kljub temu nikar ne obupajte in se usmerite tja, kjer ste zaželeni. V večernih urah prihaja romantika.

STRELEC
Luna vam bo v današnjem dnevu naklonjena, posebno glede ljubezenskih načrtov in ob organizaciji izleta, na katerega lahko povabite še prijatelje ali morda simpatijo, če ste dovolj pogumni.

KOZOROG
Čustvom boste dajali prednost, saj si boste želeli nekaterim stvarem končno priti do dna, tudi če to pomeni, da se bo vse spremenilo. Čutili boste pritiske, ki vas bodo prisilili v spremembe.

VODNAR
V prvi polovici dneva se vam nakazujejo prijetne priložnosti, ki vas bodo usmerile v večje zadovoljstvo. Nekdo, ki se vam že nekaj časa izmika, se vam bo ponovno želel približati, vendar ne nasedite.

RIBI
Danes vaše počutje ne bo najboljše in ne boste vedeli, kje tiči vzrok za to. Niti ne iščite ga, saj vam ga ne bo uspelo odkriti. Sicer bo dan nadvse ugoden za navezovanje stikov in nakupovanje.