Napoved

Horoskop za soboto, 20. aprila

W.Y.
20. 4. 2019, 06.55
Deli članek:

Stari Kilikijci so tudi gledali v nebo. Mi pa vam ponujamo sobotni horoskop.

Profimedia
Zvezde pravijo, da se vam obeta ...

OVEN
Če se vam bo pokazala priložnost, se boste spustili v avanturo, čeprav vam bo že vnaprej jasno, da vam bo dogajanje zelo verjetno ušlo izpod nadzora. Nikar pa v zgodbo ne vpletajte globokih čustev.

BIK
Postavili se boste zase, še preden bo padla prva kritika na vaš račun. Bo že držalo, da je napad najboljša obramba, in vi se boste v situaciji zelo dobro znašli.

DVOJČKA
Danes se lahko končno konča nekaj, kar vas je dolgo pestilo in obremenjevalo. Poguma bo dovolj in lahko se tudi lotite novega načrtovanja. Le z domačimi bodite obzirnejši.

RAK
V prijateljskem krogu boste danes naleteli na informacijo, ki vas bo nekoliko zmotila, saj vas bo usmerila v napačno razmišljanje. Če želite rezultate, se zanesite sami nase.

LEV
Izogibali se boste vsakršnim konfliktom, tako v službi kot v domačem okolju. S preveč popustljivim pristopom pa si utegnete nakopati veliko dodatnega dela, ki vam ne bo najbolj všeč.

DEVICA
V dopoldanskih urah se vam bodo dogajale nenavadne situacije, ki bodo od vas terjale zbranost in prilagodljivost. Ukvarjali se boste tudi z manjšimi napetostmi v ožjem družinskem krogu.

TEHTNICA
Nekaj vas močno obremenjuje in prej ali slej se boste morali soočiti s tem. Prej ko se boste, bolje bo za vas. Odpravite predsodke, ki vas le omejujejo, saj vplivajo na vsa osebnostna področja.

ŠKORPIJON
Želeli boste nadoknaditi vse, kar se vam zdi, da ste spregledali. Morda bo treba najprej storiti korak nazaj, da se boste lahko premaknili dva naprej, vendar vztrajajte.

STRELEC
Nekdo vas bo navdušil s preprostimi besedami. Načrti v povezavi s selitvijo se lahko prelevijo v nekaj konkretnega. V vaše življenje vstopajo nove energije, ki jih boste z veseljem sprejeli.

KOZOROG
Na vsak način bi želeli priplezati višje, vendar vam okoliščine v tem trenutku niso najbolj pisane na kožo. Trenutno je bolj smiselno vztrajati pri že poznanih zadevah.

VODNAR
Danes bo v ozračju nemir, ki bo onemogočal zbrano delo, zato se ne lotite zahtevnih nalog, ki bi od vas terjale veliko koncentracije. Kljub temu se boste znašli pred novimi preizkušnjami.

RIBI
Ob današnjih srečanjih boste pokazali manj pomislekov in več pristnega optimizma. Na ljubezenskem področju se usmerjate v napredek in vznemirljive prigode.