OVEN
Stvari, ki so vam pisane na kožo boste danes rešili z levo roko, poleg tega se boste znašli v situaciji, ko vas bo nekdo pohvalil in vam prebudil vaš optimizem.

BIK
Današnji dan bo za vas nekoliko neobičajen. Dojeli boste, da so imeli prav tisti, ki so vas opozarjali na določene zadeve. Ne vztrajajte trmasto pri svojem, saj ste na napačni poti.

DVOJČKA
V službi vas bodo zasuli z obveznostmi, zaradi česar se vam bo nakopičilo nekaj negativne energije, ki bo preskakovala tudi v zasebnih odnosih. Poglejte na razmere z razdalje, dobili boste lepšo sliko.

RAK
Podajte se v akcijo in storite nekaj čim prej! Imeli boste odličen smisel za organizacijo dela in reševanje zagat, obenem pa boste kar izžarevali energijo in optimizem.

LEV
Dodali boste več energije svojim idejam in morda boste končno poželi tudi prve rezultate. Ko boste izpilili nekatere malenkosti, boste bolj uspešni. Do prijateljev boste danes radodarni.

DEVICA
Mnenje ljudi okoli vas bo zanimivo le, če vam bo prineslo praktične koristi. Poskusite biti manj konfliktni, s takšnim načinom boste lažje sklenili kakšno prijateljstvo več.

TEHTNICA
Vaše počutje bo danes izredno spremenljivo. Od nekoga iz družine ali od prijateljev lahko pričakujete podporo, vendar ponujene pomoči ne izkoriščajte preveč. Pokažite več iznajdljivosti.

ŠKORPIJON
Končno dan, v katerem boste lahko boste sproščeni. Nove ljubezenske zgodbe so na vidiku. Marsikaj rešujete s spontanim pristopom in tudi prijatelji vam bodo pomagali.

STRELEC
Pred vami bo danes dopoldne nekaj ovir, ki se jih poskusite čim prej znebiti. Z njimi ne morete rasti in se razvijati. Danes vas znata še posebej ovirati lastna neprilagodljivost in trma.

KOZOROG
Pokazali boste željo po spremembi, ki ne bo naletela na veliko razumevanja, zato bo potrebno vztrajati do konca. Če hočete, da vas bodo upoštevali, boste morali delovati kot resen sogovornik.

VODNAR
Zadeve, ki jih niste speljali do konca, se bodo obrnile proti vam. Možne so finančne in poslovne posledice, predvsem pa danes ne boste mogli ohraniti mirnih živcev.

RIBI
V medsebojnih odnosih boste danes pripravljeni na večje prelomnice. S tem pa bo naraščala tudi vaša odločnost. Proti večeru vam bo veliko lažje, saj se boste umirili.