Napoved

Horoskop za četrtek, 18. aprila

W.Y.
18. 4. 2019, 06.32
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Če boste začeli nekaj novega, bo to danes terjalo od vas več truda kot običajno. Čas ne bo pravi, toda imeli boste pomoč, ki vam bo marsikaj olajšala. V večernih urah boste počivali.

BIK
V današnjem dnevu boste opazili, da vam nekateri ljudje enostavno ne privoščijo uspeha. Čas je za resen premislek o spremembi, še posebej na osebnem področju.

DVOJČKA
Znašli se boste v težavicah in prostora za harmonijo in umirjenost tokrat ne bo. Čeprav imate dobro začrtane smernice, se boste morali za vse kar si želite pošteno boriti.

RAK
Čas je, da organizirate kakšno družabno srečanje za prijatelje, saj ne smete vedno čakati, da vas oni prvi povabijo. Bodite tokrat vi pobudniki. Nedvomno boste naleteli na pozitiven odziv.

LEV
Danes se vam obeta težek pogovor, o katerem razmišljate že nekaj časa. Začnite s preprostimi vprašanji. Tako boste najlažje razsvetlili še preostale nedorečenosti.

DEVICA
Znašli se boste v situaciji, ko boste prisiljeni nekoga prositi za pomoč. Morali boste uporabiti vse svoje sposobnosti in stopiti korak naprej ter pogledati na problem iz druge perspektive.

TEHTNICA
Današnji dan bo ugoden za nove poslovne podvige, ljubezen pa se prepleta s prijateljstvom. Naredite si bolj jasno sliko, da vas čustva ne ponesejo v zmedo.

ŠKORPIJON
Nekdo vam meče polena pod noge, vendar poskusite na zgodbo pogledati iz drugih vidikov. Razlike med vama niso tako velike da bi prehitro obupali. Nekoliko se lahko prilagodite.

STRELEC
Kakovost naj ima danes prednost pred količino, zato ne nasedajte ljudem, ki vam obljubljajo marsikaj, vendar brez prave in realne podlage. Bodite raje zadovoljni z malenkostmi.

KOZOROG
Poleg smisla za sodelovanje boste pokazali odločnost, ki bo v današnjih odločitvah ključnega pomena. Kmalu zatem boste spoznali, da ste si s takšnim korakom rešili zoprno situacijo.

VODNAR
S kančkom poguma in samozavesti vam bo danes uspelo, posebno tistim, ki se z zahtevnimi posli mučite že nekaj časa. Ljubezen bo danes strastna in ob enem tudi globoka.

RIBI
V težkih, nepredvidljivih razmerah sicer ohranjate trezno glavo, tokrat pa boste tudi sami potrebovali jeklene živce, če boste hoteli stopiti korak naprej. Poskusite se prilagoditi večini.