Napoved

Horoskop za sredo, 17. aprila

W.Y.
17. 4. 2019, 06.25
Deli članek:

Le kaj se lahko zgodi? Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Ker ste odločni in prodorni, vam v današnjem dnevu nič ne bo pretežko. Z veseljem se boste lotili tudi nove naloge, ki vas bo usmerila v napredek na osebnem področju.

BIK
Vaš prijatelj vam bo danes stal ob strani tudi takrat, ko boste to najmanj pričakovali. Ne ozirajte pa se na opazke sodelavca, ki nikakor ne bo razumel vaše trenutne stiske.

DVOJČKA
Vaše spremenljivo razpoloženje bo danes povzročilo nekaj manjših napetosti v odnosih. Poskusite se pogovorov lotiti na bolj previden, vendar kljub temu odločen način.

RAK
Omejevale vas bodo finančne obveznosti, zato ne boste znali neobremenjeno funkcionirati. To vas bo pahnilo v slabo voljo. Na čustvenem področju pa se vam obeta več sreče.

LEV
Z ugodno Luno lahko pričakujete uspešen dan. Pozabite na vnaprej pripravljene načrte. Danes bo vse izid trenutnega počutja, pa tudi draga oseba bo hitreje kot po navadi dojela, kaj si želite.

DEVICA
Začeli boste z novim poglavjem v vašem življenju. Zaželeli si boste sprememb in marsikaj se bo reševalo veliko hitreje, kar vam bo zopet povrnilo občutek zadovoljstva.

TEHTNICA
Imeli boste odličen občutek za ravnotežje med lepim videzom in uporabno vrednostjo. Morda se boste lotili pospravljanja ali preurejanja doma, ter dosegli boljše počutje.

ŠKORPIJON
Na poslovnem področju vam bodo danes naložili dodatne obveznosti, s katerimi še nimate izkušenj. Naj vas nikar ne zagrabi panika, saj bi s tem samo pokazali svojo nemoč.

STRELEC
Prijatelj bo veliko bolj prijeten, kot ste pričakovali. Med vama je možno več kot le prijateljstvo in sedaj je pravi čas, da se odločite, ali bi bilo smiselno dati svoja čustva na plano.

KOZOROG
Naredili boste manjši korak nazaj. Umaknili se boste iz središča dogajanja. Ustrezala vam bo samota, ki jo boste začinili z manjšimi drobtinicami romantike in strasti.

VODNAR
Nadarjeni ste, vztrajnosti vam ne bo primanjkovalo, zato se boste danes zmožni lotiti tudi najtežjih opravil, ki so na dnevnem redu. Prednost dajte stvarem, ki jih preprosto čutite.

RIBI
Resnično vam bo žal, da se določeno obdobje bliža koncu, vendar se boste po drugi strani veselili novih ciljev. Dobre volje boste, saj ste v velikih pričakovanjih na poslovnem področju.