Napoved

Horoskop za torek, 16. aprila

W.Y.
16. 4. 2019, 07.13
Posodobljeno: 16. 4. 2019, 07.15
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Danes naj bo spontanost vaše glavno vodilo. Prepustite se in čakajte na presenečenja, ki prihajajo. S svojim delovanjem bi namreč lahko marsikaj prekinili ali celo uničili.

BIK
Danes se vam bo zgodilo nekaj lepega, v vaše življenje prihajajo spremembe. Te bodo pomembno vplivale na vas v tem dnevu in tudi na vašo prihodnost. Tudi partner vam bo danes naklonjen.

DVOJČKA
Na poslovnem področju se končno prebujate, s predlogom, ki ga druga stran nikakor ne more zavrniti. Izkazali se boste, saj ste pripravljeni za uspešne zaključke nameniti več časa.

RAK
Vaša motivacija bo v današnjem dnevu rahlo načeta, kar nekaj časa boste iskali, preden boste našli podporo. Vse skupaj vas vodi v veliko bolj stabilno obdobje.

LEV
Danes vas bo napadel strah, ki bo v vas sprožil cel kup negativnih občutkov. Poskusite se obvladati in se prepričajte, da je neutemeljen, saj vam takšne energije samo škodijo.

DEVICA
V dopoldanskih urah vam bo neprestano zvonil telefon. Počakajte, da se vam bodo stvari prikazale v svoji pravi luči in jih zajemite s polno žlico. Odkrili boste nekaj zelo pomembnega.

TEHTNICA
Glede na to, da ste si že do potankosti vse zamislili, boste komaj čakali, da se bo akcija začela, zato boste nekoliko bolj nestrpni in manj pozorni do najbližjih. Popoldne vam bo neprestano zvonil telefon.

ŠKORPIJON
Že s tem, ko boste dobili realno sliko o določeni zadevi, vam bo odleglo, pa čeprav situacija ne bo rožnata. Vendar pa boste vsaj vedeli, kako si lahko sami pomagate.

STRELEC
Danes boste spoznali, kako odločni ste takrat, ko zaslutite, da vam na poslovnem področju tečejo zadnje minute. Kljub vsemu bodite pazljivi, posebno na čustvenem področju, kjer sledi nekaj nedorečenosti.

KOZOROG
Naenkrat čutite precej utrujenosti, pa tudi naveličanosti nad stvarmi, ki vam jih ni uspelo dokončati tako, kot ste si želeli. Sestavite se in si začnite postavljati bolj konkretne načrte.

VODNAR
Klic, ki ga pričakujete zamuja in zato ste že izredno nemirni in nestrpni. Morda bi bilo boljše, da pozabite na določeno osebo, ki se nikakor ni sposobna držati svojih dogovorov.

RIBI
Resno boste razmišljali o menjavi službe. Določenih razmer imate čez glavo, zato vidite kot edino pot umik in spremembo. Prej pa se prepričajte, da so pogoji drugje res takšni, kot jih predstavljajo.