Napoved

Horoskop za nedeljo, 14. aprila

W.Y.
14. 4. 2019, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Ne zanemarite internetnega flirtanja in ustvarjanja mrež, tam vam bo šlo odlično. Obstajal bo boljši način za končanje tedna kot prepir ali konflikt za moč.

BIK
Če si želite premika naprej, bo konec današnjega dne primeren za sprejemanje odločitev. Postavite se za svoje želje! Za vikend vas bo navdihnilo manjše potovanje ali nova izkušnja.

DVOJČKA
Okrog poznega popoldneva se potrudite, da bi nekaj spravili v pogon, kozmična energija namreč ustvarja nekaj megle. Morda boste morali samo počakati, da se stvari razjasnijo.

RAK
Obstaja velika verjetnost, da boste deležni prijetne romantične zgodbice. Vseeno pa imejte razumna pričakovanja, drugače boste podlegli sijaju in ne dejstvom.

LEV
Nikar se ne naslanjate na ljubezensko neuresničene stvari ali napačna dejanja iz preteklosti. Pomembno je, da povlečete koristno in poučno izkušnjo iz skupnega življenja.

DEVICA
V ljubezenskem življenju z ljubljeno osebo delujete zelo energično. Imate idealno priložnost, da slišite pozitivne komentarje na vaše obnašanje ali celo na dejanja.

TEHTNICA
Znašli se boste na področju, na katerem še niste bili. A brez skrbi, vse se bo dobro razpletlo. Skrajni čas je, da odprete novo poglavje in zaupate sebi.

ŠKORPIJON
Dokaj mirna nedelja, izkoristite jo za razmišljanje o tem, kako naprej, posebno glede domačih zadev. Nekdo vam bo odlično svetoval, zato prisluhnite.

STRELEC
Začutili boste toplino prijateljev, pozitivno se boste spopadali z novimi izzivi. Zanesite se na svoj notranji glas. Z bližnjim najdita kompromis in oba bosta zadovoljna.

KOZOROG
Težko boste ignorirali ali se upirali ustvarjalni in dinamični energiji, ki se bo nahajala okoli vas. Morda boste prejeli tudi kakšna darila, ki vas bodo razveselila.

VODNAR
Ta vikend bo znanje imelo moč. Poiščite veliko informacij, pozorno opazujte in poglobite svoje razumevanje. Zvečer pa si privoščite nekaj sproščene zabave.

RIBI
Danes je odličen dan za razvijanje idej, situacij in ljubezenskih zadev. Privoščite si v svojem slogu! Trenutno se nahajate v odličnem razpoloženju.