Napoved

Horoskop za petek, 12. aprila

W.Y.
12. 4. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Tekmovalnost se bo izrazila, ko bosta s partnerjem naletela na manjše zastoje na čustvenem področju. Izkoristita premor za temeljit razmislek kako naprej.

BIK
Izborili si boste nekaj miru in se posvetili svojim potrebam. Čustveno ste lahko mirni in čas, ki je pred vami bo predvsem razmišljanje o tem, kako bi končno zaužili nekaj več svobode.

DVOJČKA
Pripravljeni boste na nov izziv, ki je pred vami in časa za umik ne bo, ne glede na vse vaše objektivno razmišljanje. Sprijazniti se morate, da ste nepogrešljivi.

RAK
Vaše ideje bodo prišle do nadrejenih in na vaše veliko veselje jih bodo tudi upoštevali. Deležni boste prijetnih komplimentov, ki prinašajo stabilizacijo.

LEV
Čutili boste, da lahko naredite nekaj kar si že dolgo želite. Namenoma boste sprožili nekatere govorice, ki bodo na druge delovale z grozo in nezaupanjem.

DEVICA
Naj vam ne bo na prvem mestu samo zaslužek. Bodite solidarni in povabite v projekt še nekatere ljudi, ki so vam v preteklosti nesebično pomagali.

TEHTNICA
Težav v današnjem dnevu ne bo. Imeli boste ogromno možnosti, da si izborite nekaj novega, kar prinaša val navdušenja in polnjenje vašega bančnega računa.

ŠKORPIJON
Imeli boste občutek, da ne sledite partnerjevim korakom. Občutek je lažen saj delate vse tako kot se od vas pričakuje. Glede na to, da vas rado zanese s smeri, večkrat preverite kje ste.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem je Festival ezoterike, astrologije in numerologije pravi za vas!

Promocijsko gradivo
Festival ezoterike, astrologije in numerologije: eno vstopnico kupite, eno pa vam podarijo!

Celoten program in urnik lahko preverite >>>TUKAJ!

Vstopnice v posebni ponudbi - eno kupite, eno pa vam podarijo - si lahko zagotovite na Eventimu, bencinskih servisih Petrol in poslovalnicah Pošte Slovenije!

STRELEC
Partnerjeva podpora in njegova dobra namera sta tokrat vaš edini zaveznik. Popoldne, ko bo končno zadovoljeno vašim potrebam si boste oddahnili.

KOZOROG
Ljubezen vam bo danes krojila usodo tudi na poslovnem področju. Zašli ste s smeri in se podali v neznano. Dobro veste, da službene in privatne stvari ni dobro mešati.

VODNAR
Vezani bodite previdni pri željah in se izognite obračunavanju s partnerjem. Še je čas, da se izognete težavam, ki vam križajo pot in sprožajo vašo jezo.

RIBI
Aktivni boste, kar bo opazil tudi partner. Z navdušenjem vas bo opazoval in vas občudoval, da ste ne glede na vse še vedno v tako dobri formi.