Napoved

Horoskop za četrtek, 11. aprila

W.Y.
11. 4. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Ne bojte se prihodnosti, ki prihaja, saj se vam obetajo številne spremembe v pozitivnem smislu. Današnji dan vam bo več kot naklonjen.

BIK
Koraki, ki ste jih naredili v zadnjem času, vam končno prinašajo nekaj stabilizacije in sproščenega počutja. Veselili se boste prijetnega, romantičnega večera.

DVOJČKA
Z lepimi in hkrati prodornimi mislimi boste stopili v nov dan in se samozavestno lotili vseh situacij, ki se vam obetajo na poslovnem področju.

RAK
Začetek dneva bo obarvan z raznimi spremembami na čustvenem področju. Počasi se pomikate proti boljšim, bolj vznemirljivim situacijam, ki vam bodo godile.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem je Festival ezoterike, astrologije in numerologije pravi za vas!

Promocijsko gradivo
Festival ezoterike, astrologije in numerologije: eno vstopnico kupite, eno pa vam podarijo!

Celoten program in urnik lahko preverite >>>TUKAJ!

Vstopnice v posebni ponudbi - eno kupite, eno pa vam podarijo - si lahko zagotovite na Eventimu, bencinskih servisih Petrol, poslovalnicah Pošte Slovenije, spletni strani www.petisvet.si ali pa kar na brezplačni telefonski številki 080 6116!

LEV
Nikar ne bodite tako obremenjeni sami s sabo, raje se ozrite naokrog in si poskusite narediti dober načrt za prihodnost, ter se ga držite tudi v nadaljnjih dneh.

DEVICA
Vaše misli danes ne bodo najbolj zbrane. Težave se bodo pojavljale na področju poslovnih zadev, ki so se v zadnjem obdobju nekoliko spremenile v negativno smer.

TEHTNICA
Vaša energija se počasi zmanjšuje, prehajate v obdobje, ko se boste morali nekoliko bolj motivirati, da dosežete dobre rezultate in se brez težav prilagodite.

ŠKORPIJON
Današnji dan vam prinaša veliko lepih misli, ki jih boste delili s prijatelji, ki bodo za vas dobra družba tudi v prihodnje. Poskusite se poglobiti tudi vase.

STRELEC
Ne opravičujte ljudi, ki vam delajo ali želijo slabo, raje se postavite zase in zahtevajte tisto kar vam pripada. Čakajo vas borbe, vendar boste zmogli.

KOZOROG
Zmedene misli vas bodo prisilile k napredkom, ki jih boste deležni na poslovno finančnem področju. Sestavite se vztrajno se in napredovali boste.

VODNAR
S težavo se boste lotili dela, ki vas čaka na poslovnem področju, saj nimate energije za napredke. Tudi s financami danes ne bo ravno najboljše.

RIBI
Vezane ribice boste v današnjem dnevu spoznale, da ne morete biti odvisne od drugih, zato boste nadaljevale po občutku, ki vas lahko vodi v osamo.