Napoved

Horoskop za torek, 9. aprila

W.Y.
9. 4. 2019, 06.40
Posodobljeno: 9. 4. 2019, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
S partnerjem se bosta oprijela situacije, ki pa vaju ne bo samo rešila, ampak tudi popeljala do želenega cilja, ki ste si ga zastavili v preteklem obdobju.

BIK
Samski biki danes ne boste mogli dokazati svoje nedolžnosti, saj bo vse skupaj odvisno od vtisa, ki ste ga pustili v preteklosti. Ne bo ravno najboljši.

DVOJČKA
Nikogar nočete prizadeti, a še predobro veste, da ne morete ugoditi vsem. Vezani pripadniki razigranega zračnega znamenja pa poskusite kar maksimalno izkoristiti dan, ki je pred vami.

RAK
Temelje, ki jih postavljate v svoji karieri, zgradite čim trdneje. Do večera vam bo vse gladko teklo in čutili boste moč in samozavest, ki bo naraščala.

LEV
Nekaj skrivnostnega bo v zraku in samo vaša reakcija bo tista, ki bo pognala dogajanje v tek. Če se bodo določene stvari v vašem življenju zaključile, se ne obremenjujte.

DEVICA
Saturn vas upočasnjuje in vam govori, da počakajte, da pride sreča do vas, saj vas neumorno zasleduje. Stvari se premikajo na bolje in vsak dan ste bližje izpolnitvi želja.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem je Festival ezoterike, astrologije in numerologije pravi za vas!

Petisvet.si
ps

Celoten program in urnik lahko preverite >>>TUKAJ!

Vstopnice pa si lahko zagotovite na prodajnih mestih in spletni strani Eventim, bencinskih servisih Petrol, poslovalnicah Pošte Slovenije, spletni strani www.petisvet.si ali pa kar na brezplačni telefonski številki 080 6116!

TEHTNICA
Tokrat boste k zadevi, ki je boste deležni, pristopili drugače, vsekakor pa bolj vztrajno in resno. Partner vas bo podprl, zato boste nanj zelo ponosni.

ŠKORPIJON
Morda se vam bo zdelo, da na poti do sreče počasi napredujete. Dobro se je zavedati, da je ravno hitrost prevečkrat tista, ki vas od vašega cilja lahko oddaljuje.

STRELEC
Delo bo že počakalo, ljubezen pa lahko odhiti drugam in ostanete sami. Ne dovolite tega in uživajte življenje v polni meri, še posebej v večernih urah.

KOZOROG
Današnji dan bo najbolj srečen dan za vas v tem tednu, zato si planirajte kaj prijetnega in veselega. Na poslovnem področju se boste borili za svoje cilje in uspeh.

VODNAR
Čez dan se boste veliko ukvarjali s poslovnimi zadevami in financami. Dan vam prinaša novo srečanje, iz katerega se lahko morda razvije tudi kaj več.

RIBI
V današnjem dnevu se vama obeta romantičen večer, ki vas bo razvedrili. Poželenje vezanih bo zelo hitro prebujeno. Tudi poslovno in finančno boste uspešni.