Napoved

Horoskop za soboto, 6. aprila

W.Y.
6. 4. 2019, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Pridobili boste veliko novic, večina od njih se vam bo zdela nepomembna. Končno imate priložnost in podporo prijateljev, kar nakazuje, da boste sestavili svojo zgodbo.

BIK
Predstavljajte si, da se vse, o čemer sanjate uresniči. Danes boste sanje na ljubezenskem področju tudi živeli. Svoj prosti čas boste posvečali prijateljem in zabavam.

DVOJČKA
Marsikatera ideja, ki je čakala na uresničitev, bo sedaj dobila tisto pravo podobo s katero boste naredili prve korake v njeno uresničitev. Dan je ugoden za druženje.

RAK
Niste čisto prepričani v svoja dejanja in s tem ni nič narobe, saj boste imeli dovolj časa za razmislek. Tudi drugi ljudje v vaši okolici ne bi smeli preveč pričakovati od vas.

LEV
Občutili boste spodbudno energijo, ki vas bo opominjala na to kaj bi radi dosegli v prihodnosti. To bo za vas moč, ki bo omogočila konkretizacijo idej in boljše počutje.

DEVICA
Vaše misli bodo pri vaši družini in dogajanju doma, ne glede na to, da boste večji del dneva preživeli delovnih nalogah, ki bodo od vas zahtevale popolno zbranost.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem je Festival ezoterike, astrologije in numerologije pravi za vas!

Petisvet.si
ps

Celoten program in urnik lahko preverite >>>TUKAJ!

Vstopnice pa si lahko zagotovite na prodajnih mestih in spletni strani Eventim, bencinskih servisih Petrol, poslovalnicah Pošte Slovenije, spletni strani www.petisvet.si ali pa kar na brezplačni telefonski številki 080 6116!

TEHTNICA 

Polni boste navdušenja nad dogajanjem, ki se bo stopnjevalo. Spraševali se boste, zakaj že prej ni niste naredili koraka in se razbremenili kot sedaj.

ŠKORPIJON
Danes imate dovolj optimizma, da se spoprimete z vsem, kar se bo pojavilo. Tudi prijatelj bo z vami prepričljiv. Ne obremenjujete se s preteklostjo, uživajte v sedanjosti.

STRELEC
Dinamičen dan, ko se prebuja vaša tekmovalnost. Več energije, več borbenosti, hitre akcije, pa tudi nepotrpežljivosti se bo pojavilo, še posebej v popoldanskih urah.

KOZOROG
Danes poskrbite, da se bodo vaši bližnji počutili enakovredne in pomembne. Obisk kulturne prireditve, z nadvse prijetno osebo bo balzam za dušo.

VODNAR
V ljubezni boste tokrat storili več kot dovolj. Vse se pomika v pravo smer. Počasi boste prišli do notranjega miru, po katerem hrepenite, podobne energije sledijo tudi v večernih urah.

RIBI
Tistim, ki vam veliko pomenijo, bi radi samo dajali in dajali. Dovolite, da tudi drugi kaj storijo za vas, in to še preden vam bo zmanjkalo energije in se boste znašli v samoti