Napoved

Horoskop za torek, 2. aprila

W.Y.
2. 4. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Še je čas, da se izkažete na poslovnem področju, čeprav imate občutek, da so vas prehiteli. Tokrat si ne bi smeli privoščiti zamud, saj vas nekdo ves čas budno opazuje.

BIK
Pomembno je, da se odprete nemirni in hitri energiji, ki vas bo danes zasledovala. Čeprav ste raje v bolj umirjenih energijah, vam današnji vpliv lahko koristi, saj vas spodbuja k akciji.

DVOJČKA
Današnji dan bo podrejen ljubezni in neustavljivi strasti. Pogosteje boste razmišljali o partnerstvu, starševski vlogi in o potrebnih spremembah na tem področju.

RAK
Na poslovnem področju vas čaka pomemben sestanek. Čeprav se ne bo odvijal po pričakovanjih, ne bo dolgočasen. Pozorno poslušajte, priložnost bo potrebno zagrabiti.

LEV
Na poslovnem področju bo manj težav, saj končno gre po načrtih, ki ste si jih zamislili. Tudi na drugih področjih imate možnosti. Lahko se splete zanimiva prijateljska zgodba.

DEVICA
Če se boste uskladili z dinamično energijo in ne boste iskali miru za vsako ceno, potem je dan lahko zelo uspešen, saj se boste s hitrimi premiki sposobni prebiti v ospredje.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem jeFestival ezoterike, astrologije in numerologije pravi za vas!

Petisvet.si
ps

Celoten program in urnik lahko preverite >>>TUKAJ!

Vstopnice pa si lahko zagotovite na prodajnih mestih in spletni strani Eventim, bencinskih servisih Petrol, poslovalnicah Pošte Slovenije, spletni strani www.petisvet.si ali pa kar na brezplačni telefonski številki 080 6116!

TEHTNICA
Preutrujeni ste, zato težje in zahtevne opravke preložite. V nasprotnem primeru bi se odzvali na napačen način. Morate pa si priznati, da ste preveč nepotrpežljivi.

ŠKORPIJON
Napredovali boste v iskanju osebnega smisla in ravnovesja. Današnji dan bo poln nepredvidljivosti, ki vas bodo jezile. Nekaj zdrave previdnosti pa zvečer ne bo odveč.

STRELEC
Na poslovnem področju sledi sprememba, katero boste morali čim prej sprejeti. Današnji dan bo poln informacij in vaša naloga, da boste pri sebi naredili intenzivno analizo.

KOZOROG
Ne boste se mogli zbrati, misli vam bodo skakale iz enega področja na drugega. Poiskati boste morali vzrok za raztresenost in ga čim prej odpraviti po najlažji možni poti.

VODNAR
Nekdo vam bo nekaj zaupal, toda kljub temu še ne boste najbolj prepričani vanj. Ni druge možnosti, kot da se pogovorite, izpostavite dejstva in počakate.

RIBI
Danes boste neodločni, zdi se vam, da je vse obviselo v zraku. Nič ni določeno, zato se ne obremenjujte z nastalo situacijo. Nadaljujte samozavestno, brez ustavljanja.