Vpliv sonca

Tedenski horoskop: kdo lahko pričakuje največ sreče

W.Y.
31. 3. 2019, 14.24
Posodobljeno: 1. 4. 2019, 09.00
Deli članek:

Teden, obarvan z vplivom Sonca v znamenju ovna bo vzpodbudno vplival na vaše družabno življenje.

Profimedia
Fotografija je simbolična

Počeli boste tisto, kar vas razveseljuje in kar vas vodi k napredku. Deležni boste več povabil in z malenkostmi se ne boste imeli časa ukvarjati. Venera in Merkur v znamenju rib lahko ustvarita nekoliko pesimistično vzdušje. Na ljubezenskem področju bo več globine in deležni boste partnerjeve pozornosti, kar vam bo več kot všeč. V brezglave avanture se tokrat ne boste spuščali, več vam bo pomenila povezanost. Dobro bi bilo, da težje projekte in pomembne dogovore prestavili, saj bo nekoliko zmeden vaš um, vsega se boste želeli lotiti hitro in brez razmisleka. največ sreče lahko v tem tednu pričakujete biki, tehtnice in nekaj napetosti pa se obeta rojenim v znamenju dvojčka, raka in leva.

OVEN
V prvih dneh tedna boste bolj nasmejani kot po navadi, čeprav je na delovnem mestu še nekaj vprašajev. Vse bo dobro izpadlo, če boste pravočasno odgovorili na najbolj pereče vprašanje. Svojih delovnih nalog se morate lotiti bolj organizirano. Niste dovolj dobro pripravljeni in dobri nameni očitno sami po sebi ne zadostujejo. Posvetujte se s sodelavcem, ki stvari resnično obvlada.

BIK
V prvi polovici tedna se vam bo vse zelo lahkotno, saj boste v mislih premlevali, kako čudovito ste se imeli z ljubljeno osebo. Te občutke si boste zagotovo želeli čim prej ponoviti. Umaknite se iz odnosov in situacij, ki vas utesnjujejo. Vaša osamitev lahko koga zmoti, vendar se ne obremenjujte, bodo že prenesli in res kmalu boste spet družabni in nasmejani.

DVOJČKA
Med vama s prijateljem je še nekaj nedorečenega, kar vas bo zmotilo. Za samske ni pravi čas za nove začetke, čeprav boste počasi postajali vedno bolj optimistični. V zadnjih dneh tedna uživate v tistem, kar vam prinaša nasmeh na obraz, v nedeljo pa se boste znašli v kaosu, ki vas bo popeljal do intenzivnega razmišljanja in analiziranja.

RAK
Skrbelo vas bo, ker že predolgo čakate na odgovor na neko sporočilo. Še vedno se preveč zapletate, namesto da bi zadeve reševali le s popolno odkritostjo. Nekdo vam bo pošteno zamešal štrene, čeprav se morda zavedate, da nimata veliko skupnega. Čas bo morda pokazal drugače, zato se je vredno potruditi in se konec tedna prepustiti situaciji.

LEV
Srečanje z osebo iz preteklosti vas bo nekoliko zbegalo. Zavedate se, kaj vse ste izpustili ali celo zamudili. V službi bo vsaj trenutno vsak vlekel na svojo stran, kar vas utruja. Vsaj za trenutek nehajte razmišljati o tem, koliko dela vas še čaka in kaj vse morate še opraviti. Nihče ne more predvideti vseh možnih zapletov in napak, tudi vi ne.

DEVICA
Teden se bo odvijal v znamenju večje nestrpnosti v odnosih v domačem krogu. Pazite, posebno pri dogovorih v zvezi z denarjem. Ne hitite, posebno na poslovnem področju. Dobro boste opravili nekaj, za kar ste nekoč potrebovali več časa, kar vam bo ponovno dvignilo vaš ego. V ljubezni pa še vedno ni tako kot mora biti, saj si nečesa ne priznate.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem je Festival ezoterike, astrologije in numerologije pravi za vas!

Petisvet.si
Festival ezoterike, astrologije in numerologije.

Celoten program in urnik lahko preverite >>>TUKAJ!

Vstopnice pa si lahko zagotovite na prodajnih mestih in spletni strani Eventim, bencinskih servisih Petrol, poslovalnicah Pošte Slovenije, spletni strani www.petisvet.si ali pa kar na brezplačni telefonski številki 080 6116!

TEHTNICA
Sposobni boste hitro veliko narediti in zraven ohraniti dobro voljo in optimizem. Povečani bosta natančnost in pozornost, ki ju boste vlagali v svoje delo. Znašli se boste na sredi popolnoma novega dogajanja, morda celo z osebo, ki do sedaj ni bila večji del vašega življenja. Vse skupaj sprejmite na pozitiven način in ne iščite bližnjic.

ŠKORPIJON
Nikar ne ostanite doma in zaprti, še posebej če želite razčistiti nekaj, kar vaju s partnerjem muči. Samski se usmerite v prijateljske odnose, ki počasi prinašajo nadgradnjo. Poslovno področje bo zahtevalo od vas veliko več kot predvidevate. Občutek boste imeli, da je ogromno drobnarij, ki jih kar ni mogoče na hitro opraviti. To vas lahko naredi napete.

STRELEC
Ne pozabite na zdravo prehrano in ne dovolite, da vam stres uniči teden. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo in naredili načrt bolj umirjenega, zdravega življenja. Nepričakovano se bodo pojavljali dvomi glede zadeve, ki naj bi jo že zdavnaj rešili. V čustvenih odnosih bo konec tedna prisotnega še nekaj ugibanja, ki pa vas lahko samo še dodatno zmede.

KOZOROG
Naenkrat ne bo več mogoče ovinkariti ali se izogibati odgovoru in zadeve pustiti takšne, kot so bile do zdaj. Potrebno bo odreagirati in čim prej nekaj razložiti. Veliko vaše pozornosti bo na odnosih in na partnerju, ki se vam lahko zdi premalo sočuten. Mogoče je dobro, da z opazovanjem pridete do spoznanja, da samo sočutje ni dovolj.

VODNAR
V prvih dneh tedna nič ne bo preprosto, čeprav vam takšne situacije pomenijo le dodaten izziv, da se borite in vztrajate pri svojih začrtanih shemah, v katere resnično verjamete. Veliko se bo dogajalo, vendar boste pozorni le na čisto majhno zadevo, ki bo pritegnila vašo pozornost. Ugotavljali boste, zakaj je prav to tako pomembno za vas.

RIBI
V prvih dneh tedna ni čas za izpostavljanje. Pomembno je, da vso energijo usmerite k novim ciljem. Teden je zelo primeren za urejanje in delo, vendar bolj individualne narave. Počutili se boste odlično, v službi bo vse v skladu s pričakovanji, v zasebnem življenju pa se boste znašli sredi negotove situacije, ki vas bo močno vznemirila.