Napoved

Horoskop za torek, 26. marca

W.Y.
26. 3. 2019, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Zvezde pravijo, da se vam obeta ...

OVEN
Nekaj veselih trenutkov vas čaka, zato se jim prepustite in poskrbite da jih boste svoj čas preživeli čim bolj brezskrbno. Obdržite trezno glavo, ko se vam bo preteklost hotela približati.

BIK
V ljubezni boste srečni z nekom, ki je popolnoma drugačen od oseb iz preteklosti. Zbrali boste več energije, tudi na poslovnem področju, kjer ste v zadnjem času malce zaspali.

DVOJČKA
Nekaj novic vas bo prebudilo, saj takšnega razpleta niste pričakovali. Končno ste tudi na finančnem področju spretnejši. Vse skupaj vam odpira nova poslovna obzorja.

RAK
V domačem krogu se vam lahko zgodi konflikt, v katerega bo vključenih več nasprotno mislečih ljudi. Dobro bi bilo, da se bi iz tega kaj naučili in v prihodnje odreagirali drugače.

LEV
Dogajanje na poslovnem področju bo danes prelomno za vas in za sodelavce, ki bodo želeli na vsak način nadvladati nad vami. Ne ustavite se pri malenkostih, dosežete lahko še veliko več.

DEVICA
Zaradi vaše pogumne in direktne komunikacije se bo nekaj pogovorov in sestankov končalo bolje, kot ste upali in predvidevali. Pozitivna energija vas spodbuja, tudi v ljubezni.

TEHTNICA
Na področju dela in izobraževanja ste pripravljeni uvesti nekaj sprememb. Porabili boste manj časa in denarja, kar vas bo vodilo v zadovoljstvo in željo po zabavi.

ŠKORPIJON
Današnji dan bo nemiren in impulziven. Bodite potrpežljivi in se ne ukvarjajte z zamerami, ki bi lahko izzvale konflikt. Trma vas tokrat ne bo popeljala v vašo želeno smer.

STRELEC
Današnji dan bo nekoliko stresen in nenavaden. V ozračju bo nemir, ki bo kratil dogovarjanje in zbrano delo. Čas je za premik ali spremembo v vašem razmišljanju.

KOZOROG
Danes vam ne bo do čakanja, čeprav ste si že vnaprej vzeli več časa za vse opravke, ki so na sporedu. Vaša notranjost vas spodbuja, da dragi osebi poveste nekaj, kar vam leži na srcu.

VODNAR
Pokazali boste veliko izvirnosti, s katero boste brez težav počistili s konkurenco. Zadovoljni boste s seboj, saj počasi osvajate pomemben cilj, ki vam prinaša tudi finančno varnost.

RIBI
Uspešni boste, še posebej tisti, ki se že dolgo časa trudite, da bi na poslovnem in finančnem področju priplezali nekoliko višje. Na srčnem področju boste končno uporabili svoj šesti čut.