Napoved

Horoskop za ponedeljek, 25. marca

W.Y.
25. 3. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Pri poslih bodite danes zbrani zato pozornost usmerite v pomembne zadeve. Le tako se boste izognili napačnim odločitvam, tudi časa ne boste izgubljali v malenkostih.

BIK
Morda ste pred pomembno prelomnico na zasebnem področju, ki se je sploh ne zavedate. Dobro pa veste, da boste morali sprejeti pomembne odločitve, ki bodo spremenile potek dogodkov.

DVOJČKA
Vezane dvojčke bo ves dan spremljal občutek, da v ljubezni nekaj zamujate in da je nekaj šlo mimo vas. Morda je to spoznanje, da lahko znova poskusite pri osebi, ki vas še vedno zanima.

RAK
Ponedeljek vam bo nekoliko manj naklonjen, saj se boste ukvarjali z zoprnimi rutinskimi zadevami. Poskusite biti nekoliko bolj samozavestni in optimistični.

LEV
Ne morete pričakovati, da vas bodo drugi navdušili za novosti in spravili v dobro voljo. Preveč razmišljate o nečem, kar ste enostavno izpustili, toda poskusite nadaljevati in si skovati nov načrt.

DEVICA
Ljubljena oseba bo malce presenečena nad vašo zmedenostjo, vendar ko boste prišli do pravih odgovorov, se boste primerno oddolžili. Sprejmite pomoč drugih.

TEHTNICA
Nečesa danes enostavno ne boste razumeli, dogajale se vam bodo čudne, nevsakdanje zadeve, ki bi jih bilo najboljše še nekaj časa pustiti na miru, da dozorijo.

ŠKORPIJON
Čeprav je vaš načrt dobro premišljen in pripravljen, da ga začnete uresničevati, ga za nekaj časa še spravite v predal. Sedaj bodo na vrsti ljubezenska vprašanja.

STRELEC
Danes boste precej nemirni, vaše razpoloženje pa bo znova nihalo iz ene skrajnosti v drugo. Ali morebiti že veste, kaj je glavni razlog za to? Poiščite odgovore v notranjosti.

KOZOROG
Nikoli se niste izmikali delu in obveznostim, a kar vas bo doletelo tokrat, bo presegalo vaše moči. Zdelo se vam bo, da vam vsakdanjik pravzaprav krojijo nepričakovani dogodki.

VODNAR
Neprestano odvračate misli od glavne naloge, ki je ta trenutek zelo pomembna. Odločiti se morate, ali se boste bolj osredotočili ali pa boste nalogo za nekaj časa preložili.

RIBI
Nenavadno bo to, da boste skoraj ravnodušni ob dogodkih, ki bi vam v drugačnih okoliščinah povzročili veliko skrbi. Hitreje se boste sprostili ob ugotovitvi, da ste preprosto pretiravali.