OVEN
Zasebno boste prepričani, da se vam godi velika krivica, vendar pazite, da ne boste kršili dogovora. Čustvene situacije bodo umirjene in obarvane z romantiko.

BIK
Nujno potrebujete več gibanja, nikar se ne zapirajte med štiri stene. Naj vam pomanjkanje časa, vremenske razmere in podobne reči ne bodo še en izgovor.

DVOJČKA
Pri delu v službi poizkusite biti v popoldanskih urah nekoliko bolj zbrani, saj je od tega, koliko napak naredite, odvisno to, kakšne načrte imajo z vami vaši predpostavljeni.

RAK
Danes boste polni nemirne energije in silovitih impulzivnih reakcij. Zato boste le težko sodelovali s svojimi bližnjimi ali drugimi ljudmi. Napetost se bo zvečer krepila.

LEV
Danes vam bo uspelo nadoknaditi vse, kar ste v prejšnjem tednu zamudili. Tudi v službi boste končno pospravili z vsem, kar se vam je nabralo na mizi, če boste marljivi, pa vam lahko uspe celo pridobiti določeno prednost.

DEVICA
Ukvarjate se z vprašanji, ki ne vplivajo preveč na vašo prihodnost. Niste pripravljeni na težke teme. Vsaj v ljubezni bodite pogumnejši, nekaj vam očitno ne ustreza več.

TEHTNICA
Z vso spretnostjo prepričevanja, vam bo uspelo pridobiti tudi tiste, ki do sedaj niso bili navdušeni nad vašimi načrti in prizadevanji, da bi jih izpeljali. To vam bo prineslo dober  ugled.

ŠKORPIJON
Ne bi bilo slabo, če bi se ozrli okoli sebe. Obstaja namreč kopica ljudi, ki vam želi znova prekrižati velike in ambiciozne načrte. Spet se boste zvečer zaprli vase, kar bo partnerja spravilo v slabo voljo.

STRELEC
Vi znate biti zelo natančni, tudi kadar to ni potrebno in zato vam včasih sodelavec delo zelo otežuje. Morali se boste navaditi, da ne more biti vse tako, kakor ste si zamislili.

KOZOROG
Tokrat se ne odzivate spontano, kot je sicer značilno za vas, temveč povsem drugače. Zato ne bodite presenečeni, če boste do rezultatov prišli počasi in po številnih ovinkih.

VODNAR
Pred vami je pomembna odločitev, ki bi se ji morali posvetiti z vso resnostjo in predanostjo. Prehitro sprejeta in nepremišljena vas lahko potisne daleč nazaj.

RIBI
Čeprav vam je poskus, da bi nekaj dosegli, spodletel enkrat, še ne pomeni, da bi vam tudi sedaj. Morda je morala ideja in želja le dozoreti v vaših mislih. Nikar ne bodite pesimistični.