Napoved

Horoskop za torek, 19. marca

W.Y.
19. 3. 2019, 06.30
Posodobljeno: 19. 3. 2019, 15.20
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Danes vam lahko s poglabljanjem vase uspe ponovno najti duševni mir, ki ga tako močno potrebujete. Ne dovolite, da vas kdorkoli vrže iz tira in ostanite močni.

BIK
V današnjem dnevu boste deležni številnih priložnosti. Ideje in razne kreacije bodo kar skakale iz vaših misli, zato jih nikar ne držite v ozadju. Jasno in odločno jih predstavite.

DVOJČKA
Že dlje časa čakate na priložnost, da pokažete svojo umetniško plat. V kratkem jo boste tudi dobili. Sicer boste morali sodelovati z nekom drugim, kar zna biti manjši problem.

RAK
Vsak neuspeh vas še toliko bolj prizadene, ker ste preveč občutljivi. Čim prej se skušajte znebiti te negativne lastnosti. Ljubljena oseba za vas vedno stori še nekoliko več, kot je treba.

LEV
V današnjem dnevu uporabite svoje sposobnosti pri vašem delu in tudi na partnerja ne bodite ljubosumni, čeprav se vam bo zdelo, da vam ne vrača čustev v enaki meri.

DEVICA
Veliko se boste ukvarjali sami s sabo, saj vam določene zadeve niso najbolj všeč. Počasi bo potrebno narediti korenite spremembe in se postaviti zase.

TEHTNICA
Zaustavite se ter počasi in premišljeno začnite razmišljati o bolj pomembnih zadevah, ki vas čakajo v prihodnjih dneh. Veliko bo odvisno od vaše odločitve.

ŠKORPIJON
Današnji dan vam ne bo najbolj pisan na kožo. Lahko, da boste okorni, leni in nezainteresirani, česar okolica nekako ne bo znala razumeti in sprejeti.

STRELEC
Na poslovnem področju bo danes malce napeto. Morda vas bodo uporabili za dela, ki sicer niso vaša dolžnost, vendar se boste morali kljub temu soočiti in poprijeti za delo.

KOZOROG
Nekoliko boste neodločni in bolj občutljivi. Zatekli se boste po pomoč k prijateljem. Potrebovali boste nasvet glede zadev v ljubezni, čeprav jih navadno rešite sami.

VODNAR
Ko se boste srečali z znancem, uporabite moč argumenta, ne pa argument moči. Verjemite, tako boste precej lažje dokazali svoj prav. Pri delu lahko pričakujete izboljšanje.

RIBI
Begali vas bosta strast in neprilagodljivost. Če boste uporabili pravo taktiko, boste našli tudi pravo zdravilo za vašo dušo in se zadovoljno spočili v družbi simpatične osebe.

Vas astrologija, numerologija in podobne teme izjemno navdušujejo? Potem preverite odličen program prvega festivala ezoterike, astrologije in numerologije, ki bo potekal 13. aprila 2019, v Radisson Blu Plaza hotelu v Ljubljani >>>

Petisvet
Ne zamudite popolnega prebujenja!
*Število vstopnic je OMEJENO, zato si svojo zagotovite čimprej na petisvet.si!