Napoved

Horoskop za ponedeljek, 18. marca

W.Y.
18. 3. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Pred vami je umirjen dan. Veliko se bo dogajalo in znali se boste povezovati na miren način. Dan je spodbuden tudi za učenje in druge intelektualne napore.

BIK
Ljubezenska sporočila vas bodo vznemirjala. Potrebujete še nekaj svobode in čas za premislek, zato nikar ne delajte prehitrih premikov, ki bi jih kasneje obžalovali.

DVOJČKA
Čeprav občutek danes ne bo ravno fantastičen, bo vaše zadoščenje zaradi opravljenega dela ogromno. Prijetna opravila pa bodo na vrsti kakšen drug dan.

RAK
Nimate dovolj pravih razlogov, da bi odlašali. Izredno zgovorni boste, čeprav vas bo nekdo razumel tudi brez odvečnih besed. Nakazujejo se vam zanimive priložnosti.

LEV
Danes boste zadovoljni, saj vam bodo zvezde več kot naklonjene in zagotovo se ne morete pritoževati, da vam je težko. Tokrat bi se morali odločiti za nekaj konkretnega.

DEVICA
Počutili se boste odlično, v službi bo vse v skladu s pričakovanji, v zasebnem življenju pa se boste znašli sredi negotove situacije, ki vas bo močno obremenila.

TEHTNICA
Vsakodnevna opravila bodo na veliko kradla vaš dragocen čas in energijo. Izkoristite praktičnost in sposobnost napredovati brez pretiranega vloženega dela.

ŠKORPIJON
V današnjem dnevu ne bo časa za izpostavljanje. Pomembno je, da vso energijo usmerite k novim ciljem. Dan je zelo primeren za urejanje in delo, vendar individualno.

STRELEC
Danes boste bolj nasmejani kot po navadi, čeprav je na delovnem mestu še nekaj vprašajev. Vse bo dobro izpadlo, če boste pravočasno odgovorili na najbolj pereče vprašanje.

KOZOROG
Svojih delovnih nalog se morate lotiti bolj organizirano. Niste dovolj dobro pripravljeni in dobri nameni očitno sami po sebi ne zadostujejo. Posvetujte se s prijateljem.

VODNAR
Nezadovoljni boste, posebno če še vedno sedite na dveh stolih. V poslovnih zadevah se bo drznost obrestovala, v ljubezni pa se lahko z neprimerno komunikacijo zapletete.

RIBI
Današnji dan obeta več ljubezenskih vibracij, ki bodo povezane s pravim razumevanjem. Obenem prihaja nekaj dobrih novic od prijatelja, na katerega ste že skoraj pozabili.