Napoved

Horoskop za soboto, 16. marca

W.Y.
16. 3. 2019, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Veliko vaše pozornosti bo na odnosih in na partnerju, ki se vam lahko zdi premalo sočuten. Mogoče je dobro, da z opazovanjem pridete do spoznanja, da samo sočutje ni dovolj.

BIK
Načrtovali ste miren dan, toda usoda ubira svoje poti, ljubezen bo zelo nepredvidljiva. Vse skupaj vam bo tokrat ugajalo in obrestuje se vam nekaj, kar ste storili pred kratkim.

DVOJČKA
Zelo boste zaposleni in to vas bo kar precej prevzelo. Potrpite še malo, potem pa se bodo stvari vrnile na normalne tirnice in lahko boste svobodno zadihali.

RAK
Dobrih novic ni nikoli preveč in danes bodo kar ena za drugo prihajale v vaše naročje. Dobro veste, da ste morali za vse to trdo delati, zato to ni le posledica sreče.

LEV
V ljubezni ni strahu, da bi ostali praznih rok, mogoči sta dve zgodbi hkrati, ob nekom, ki vam morda ne bo povsem ustrezal, čeprav vas kljub temu mika.

DEVICA
V domačem okolju vas čaka nepričakovan dogodek, ki bo vse skupaj obrnil na glavo. Brez panike vztrajajte še naprej. Če boste prosili za pomoč, boste uspeli.

TEHTNICA
Marsikdo bo danes od vas pričakoval veliko preveč, kar vas bo razjezilo. Vsega res ne boste utegnili opraviti, lahko pa se potrudite po najboljših močeh in se prilagodite.

ŠKORPIJON
Zadnje čase ste bili malo preveč radodarni, tudi tam, kjer vas ne spoštujejo dovolj. Če boste ukrepali takoj, boste lahko težave še pravi čas preprečili.

STRELEC
Naenkrat ne bo več mogoče ovinkariti ali se izogibati odgovoru in zadeve pustiti takšne, kot so bile do zdaj. Potrebno bo odreagirati in čim prej razložiti nekaj konkretnega.

KOZOROG
Počasi se končuje obdobje, v katerem je bilo vse na vaši strani. Premisliti morate o tem, kako in v kakšni smeri se razvija obstoječe razmerje, v katerem niste zadovoljni.

VODNAR
Zaradi vseh opravkov v službi in doma ste kar malce pozabili na prijatelje. Nagradite njihovo potrpežljivost in razumevanje, ter naredite danes nekaj posebnega za njih.

RIBI
Najprej morate ugotoviti, kaj si sploh želite, da boste lahko potem v skladu s tem tudi ukrepali in se premaknili naprej. Imejte v mislih, da se vaše želje in potrebe lahko tudi spremenijo.