Napoved

Horoskop za petek, 15. marca

W.Y.
15. 3. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Na določeno situacijo boste gledali drugače kot doslej in ne boste skrivali, da si želite več komunikacije in razgibanosti. Ne jezite se, če vam nasprotuje oseba nepredvidljivega značaja.

BIK
Nepričakovane spremembe v načrtu za današnji dan bodo dejansko prinesle premik na bolje, česar niste pričakovali. Poskušajte biti odprti za novo dogajanje, ki vas bo razvedrilo.

DVOJČKA
Nikar ne ostanite doma in zaprti, še posebej če želite razčistiti nekaj, kar vaju s partnerjem oba muči. Samski se usmerite v prijateljske odnose, ki počasi prinašajo nadgradnjo.

RAK
Največji dosežki prihajajo skozi delo, zato je nujno, da se prilagodite. Natančnost in učinkovitost vas bo spodbujala. Toda ne pozabite tudi na druge, ki bodo potrebovali vašo pozornost.

LEV
Ljubezen boste pustili na stranskem tiru. Preprosto si želite več svobode, posebno ob ukvarjanju z nekaj zanimivimi, ustvarjalnimi dejavnostmi. Previdni bodite v komunikaciji.

DEVICA
Okoliščine so vam tokrat naklonjene, še posebej če se boste odločali povsem samostojno, brez vmešavanja ostalih. Vztrajate, tudi če vam ne bo všeč, saj se boste tako najlažje učili.

TEHTNICA
Imate občutek, da boste spremenili obstoječe stanje, toda tokrat bo marsikaj nepredvidljivo, z edinim premorom v poznih večernih urah, ko bo več sproščenosti.

ŠKORPIJON
Čutite, da je odziv prijatelja dober, sicer pa boste vse skupaj še temeljito razmislili, in sicer v večernih urah, ko boste bolj umirjeni. Upoštevajte tudi svoje srce.

STRELEC
Največji dosežki prihajajo skozi skupinske podvige, zato je nujno, da se prilagodite. Natančnost in učinkovitost vas bo spodbujala. Toda ne pozabite tudi na druge, ki bodo potrebovali vašo pozornost.

KOZOROG
Nekaj kar se bo dogajalo, vas bo močno zmotilo, vendar zadeve ne vzemite osebno. Pazite, da boste vašo vizijo držali ločeno od čustvenega dogajanja.

VODNAR
Praktična in učinkovita energija današnjega dne je za vas kot naročena. Videli boste kaj vse je za postoriti, se lotili zelo praktično in hitro opravili, kar je potrebno.

RIBI
Danes boste tako v poslovni okolici, kot tudi v ljubezni počasi razkrivali vse, kar je najpomembnejše. Glede nekoga boste ugotovili, da vas je skrbelo po nepotrebnem.