OVEN
Veliko se bo dogajalo, vendar boste pozorni le na čisto majhno zadevo, ki bo pritegnila vašo pozornost. Ugotavljali boste, zakaj je prav to tako pomembno za vas.

BIK
Danes boste dopoldne uživali v pozornosti, potem sledi nekoliko težavni čas, ko bo marsikaj spet pod vprašajem, posebno če ste se v sedanjem razmerju prehitro sprostili.

DVOJČKA
Vse se bo odvijalo tako, kot si želite. Dobili boste celo nekoliko več, kot ste si predstavljali, posebno v prijateljstvu in ljubezni, kjer ste v zadnjem času vse skupaj odmislili.

RAK
Čutite, da bi se lahko izborili za boljše pogoje. Zadev ne puščajte nedokončanih, sicer boste naleteli na še nekaj starih težav, posebno če imate opravka z nekom, ki je precej zahteven.

LEV
V današnjem dnevu vam bo vse zelo lahko, saj boste v mislih premlevali, kako čudovito ste se imeli z ljubljeno osebo. Te občutke si boste zagotovo želeli čim prej ponoviti.

DEVICA
Umaknite se iz gužve, ki vas utesnjuje. Vaša osamitev lahko koga zmoti, vendar se ne obremenjujte, bodo že prenesli in kmalu boste zopet družabni in nasmejani.

TEHTNICA
Na čustvenem področju je še veliko neizgovorjenega. Na novosti še niste pripravljeni, zato nikakor ne hitite preveč. Pazite z osebo, ki vam je všeč, vendar imate občutek da ne govori resnice.

ŠKORPIJON
Na poslovnem področju bo nekaj neznank, zlasti okoli novih sodelavcev ali pogojev. Ne zanašajte se le na srečo, saj so vam nakazane nepredvidljive ovire.

STRELEC
Danes nič ne bo preprosto, čeprav vam takšne situacije pomenijo le dodaten izziv, da se borite in vztrajate pri svojih začrtanih shemah, v katere resnično verjamete.

KOZOROG
Za odgovore na vprašanja, ki se vam postavljajo, se ozrite v preteklost. Čas je za kompromise in ne trmasto vztrajanje pri svojem. Premislite o svojih prednostih.

VODNAR
Dan se bo odvijal v znamenju večje nestrpnosti v odnosih v domačem krogu. Pazite, posebno pri dogovorih v zvezi z denarjem. Ne hitite, posebno na poslovnem področju.

RIBI
Dobro boste opravili nekaj, za kar ste nekoč potrebovali več časa, kar vam bo ponovno dvignilo vašo samozavest. V ljubezni pa še vedno ni tako kot mora biti, saj si nečesa ne priznate.