Napoved

Horoskop za torek, 12. marca

W.Y.
12. 3. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Ne pozabite na zdravo prehrano in ne pustite, da vam stres pride do živega. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo in naredili načrt bolj umirjenega, zdravega življenja.

BIK
Prevladovala bo hitra in napeta energija. Po eni stran bo veliko misli in idej, po drugi strani pa ne boste imeli pravega potrpljenja za ljudi okrog sebe, še najmanj za domače.

DVOJČKA
Sposobni boste hitro veliko narediti in zraven ohraniti dobro voljo in optimizem. Povečani bosta natančnost in pozornost, ki ju boste vlagali v svoje delo.

RAK
Počakajte vsaj še nekaj časa in vse se bo zavrtelo drugače, boljše, posebno za tiste, ki že dolgo hrepenite po drugačnem scenariju. Premislite o tistemu, pred čimer ste si zatiskali oči.

LEV
Manj družabni boste, predvsem pa bolj nezaupljivi. Premislite, preden boste odgovorili, posebno če je partner ljubosumne narave. Počasi bosta našla skupni jezik.

DEVICA
Bolj popustljivi in razumljivi postajate. Najbolj uspešni boste v umetnosti in pri delu z ljudmi. Odločili se boste tudi rešiti stari nesporazum, ki vas vedno bolj bremeni.

TEHTNICA
Med vama s prijateljem je še nekaj nedorečenega, kar vas bo zmotilo. Za samske kljub dnevu zaljubljenih ni pravi čas za nove začetke, čeprav boste počasi postajali vedno bolj optimistični.

ŠKORPIJON
Znašli se boste na sredi popolnoma novega dogajanja, morda celo z osebo, ki do sedaj ni bila večji del vašega življenja. Vse skupaj sprejmite na pozitiven način in ne iščite bližnjic.

STRELEC
Na vaše počutje bo pozitivno vplivala oseba ki je optimistična in razume vašo situacijo. Presenečeni boste, posebno ko boste hitreje prišli do nečesa, kar ni samoumevno.

KOZOROG
Bolj previdni boste morali biti. Vaša simpatija bo še posebno občutljiva, čeprav na prvi pogled tega ne bo pokazala. Posvetite ji več pozornosti, s tem boste umirili situacijo.

VODNAR
Samski lahko danes uživate v tistem, kar vam prinaša nasmeh na obraz, vezani pa se boste znašli v kaosu, ki vas bo popeljal do intenzivnega razmišljanja.

RIBI
Nepričakovano se bodo pojavljali dvomi glede zadeve, ki naj bi jo že zdavnaj rešili. V čustvenih odnosih bo prisotnega še nekaj ugibanja, ki pa vas lahko samo še dodatno zmede.