Napoved

Horoskop za ponedeljek, 11. marca

W.Y.
11. 3. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN
Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve, temveč storite več za osebo, ki je nenehno v vaših mislih in se ob njej prijetno počutite. Večer vam prinaša lepa presenečenja.

BIK
Iskanje sreče bo vse bolj pogosta misel, še posebno danes, ko bo čas za dejanja na poslovnem področju. Na vsak način boste želeli vedeti, kakšne so vaše možnosti za prihodnost.

DVOJČKA
Spremembe na ljubezenskem področju bodo kmalu postale neizogibne, a boste kljub temu odlašali. Premislite, če je vse skupaj vredno, morda bi bilo bolj smotrno postaviti se zase.

RAK
Nekdo bo pričakoval, da boste sprejeli njegovo mnenje in se prilagodili vsemu skupaj, kar vas bo razjezilo in popeljalo v manjše dvome, ki so bili do sedaj nekoliko potlačeni.

LEV
Potrebovali boste več zbranosti, da boste lahko sproti opravili z obveznostmi, ki so pred vrati. Ne izgubljajte energije z nepotrebnimi konflikti na ljubezenskem področju.

DEVICA
Obveznosti dneva se bodo tako uskladile, da ne boste imeli nobenih večjih skrbi, kar vas bo popeljalo k še večji storilnosti in motivaciji za delo, ki se vam že nabira.

TEHTNICA
Že nekaj časa vas niso pohvalili in zdelo se vam bo, da nekaj očitno delate narobe. Svoje zadovoljstvo boste delili z okolico, ki vas bo sprejemala z nasmeškom na obrazu.

ŠKORPIJON
Naj vas ne skrbi preveč, kako se boste znašli v pogovoru s sodelavci, ki od vas pričakujejo čudeže. Odmislite nekaj, kar vas vznemirja in je povezano z vašim finančnim stanjem.

STRELEC
Želite si nekaj konkretnega in danes boste imeli možnost, da se vam uresniči nekaj vznemirljivega. Izžarevali boste posebno energijo, ki bo nalezljiva za okolico.

KOZOROG
Preveč govorite, toda kljub temu boste danes ves dan v središču pozornosti. Le v ljubezenskih odnosih prisluhnite, še posebej, če ste že nekaj časa v kočljivem položaju.

VODNAR
V ljubezni se vam ponuja nekaj, kar ni preveč podobno vašim željam. Vse skupaj diši po prijateljskem odnosu, kar vam tokrat žal ne bo dovolj, saj si želite več.

RIBI
Nekdo vas bo pomiril, ko se boste razjezili zaradi napak na poslovnem ali finančnem področju, ki jih bodo storili drugi. Neiskrenost bo tista, ki vas bo danes vznemirjala.