OVEN
Nihče nima nič proti vam, čeprav vsako besedo ali pogled razumete po svoje. Poskrbite, da bo vsaj v družini konec težav, čeprav ste še v skrbeh zaradi določene zadeve.

BIK
Nekomu še ne zaupate, kar je pametna poteza, saj je ozadje popolnoma drugačno. Zadevo boste morali zavrniti, vsekakor pa gre le za začasne ovire, ki naj vas ne jezijo.

DVOJČKA
Trenutno ste se na pragu novosti, ki prodirajo v vaše življenje in so povezane z ljubezenskim življenjem. Razmišljali boste o osebi, ki se že nekaj časa giba v vaši bližini.

RAK
Okoli vašega ljubezenskega življenja se bo dvignilo precej prahu. Posebno če je vmešan nekdo, s katerim nikakor ne moreta vzpostaviti iskrene komunikacije.

LEV
Prijeten dan velikih podvigov, ki vam bo dovolil tudi nekaj ležernosti. Možni so globoki ljubezenski pogovori, ki pa vas žal ne bodo premaknili iz mrtve točke.

DEVICA
Vedno pogosteje razmišljate o nekoliko nenavadnem ljubezenskem podvigu. Zbirajte še pogum, vendar vsekakor ostanite povezani z nekom, ki vas pomirja.

TEHTNICA
Spodbudne energije boste najlažje izkoristili na osebnem področju. Pozitivna naravnanost vas bo vodila v pomembne finančne odločitve, o katerih boste danes samo razmišljali.

ŠKORPIJON
Lotili ste se zadeve, ki ji še niste najbolj kos. Da bi se izognili nepotrebnemu tveganju, poiščite pomoč pri nekom, ki vam bo pomagal razrešiti vaše dvome.

STRELEC
Življenje bo danes zelo živahno, hitro, telefon bo kar naprej zvonil, bo pa prisotno dobro počutje in povezanost s prijatelji in znanci, ki vas bodo tokrat pozitivno motivirali.

KOZOROG
Dan obeta srečo v ljubezni in izredno zadovoljni boste, predvsem zaradi svojega vpliva na druge, ki bo najbolj prišel do izraza v malce bolj kočljivi situaciji.

VODNAR
Zaupajte v življenje in to vam bo prineslo tisto, kar v resnici potrebujete. Spomnite se svojih najbližjih in jim posvetite svoj čas in pozornost, boste videli, hvaležni vam bodo.

RIBI
Luna napoveduje zanimiv dan, v katerem boste iznajdljivi glede vsega, česar se boste lotili. Vodi vas občutek, da ste tudi v ljubezni na pragu zanimivejšega obdobja.