Napoved

Horoskop za petek, 8. marca

W.Y.
8. 3. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Vse vam bo enostavnejše, ko boste sprejeli, da nekaterim stvarem pripisujete prevelik pomen. Ne oklevajte z večjimi odločitvami, ki vam lahko prinesejo uspeh.

BIK
Spomnili se boste nečesa, kar bi morali popraviti, kar vas bo prestrašilo. Čim prej zavihajte rokave in se samozavestno podajte v reševanje vsega skupaj, kar vas bo pomirilo.

DVOJČKA
Danes iščete dodatno razlago za vse, kar se vam bo dohajalo. Tudi v ljubezenskih odnosih ste dokaj nepotrpežljivi, vendar tako le harmonične dobre odnose.

RAK
Partner ne bo razumel, da se želite v ljubezenskem odnosu počutiti popolnoma varno. Poskusita se pogovoriti o vsem skupaj. Samskim bo nekdo pokazal, da obstaja sreča.

LEV
Radi bi postorili vse naenkrat, kar pa žal ne bo mogoče. Danes vas bo vzpodbujala predvsem vaša ambicioznost, še posebej ko boste izvedeli, da so vas pohvalili.

DEVICA
Zavedate se, da ste v delo vložili premalo energije, vendar boste po tihem kljub temu pričakovali boljše rezultate in realizacijo. V večernih urah bo na vrsti spogledovanje.

TEHTNICA
Danes vas nekoliko omejuje neverjetna hitrost dogajanja in vam prinaša nekaj zmede v življenje. Najbolj ugodno bo danes za finančno področje, ki se bo počasi izboljšalo.

ŠKORPIJON
Komaj ste dočakali povabilo, vendar ne veste, zakaj bi pravzaprav vse skupaj sprejeli. Določene delovne zadeve boste pustili, čeprav ste jih nameravali dokončati.

STRELEC
Zelo boste uživali v srečanju, ki vam ga bo nekdo priredil. Na vse skupaj se boste odzvali diplomatsko, saj se dobro zavedate, da je potrebno zadeve najprej pretehtati.

KOZOROG
S svojo samozavestjo boste praktično neustavljivi, toda v družbi se potrudite prisluhniti, saj vas bodo boljše sprejeli. Srečanje v večernih urah bo izredno zanimivo.

VODNAR
Rešitve za določen problem ne boste našli tako hitro, kot ste pričakovali. Ne odvrzite puške v koruzo, ampak bodite nekoliko potrpežljivi in prepričani v svoje dosežke.

RIBI
Zdaj je pravi trenutek, da se zbudite in naredite nekaj dobrih potez, ki vam bodo prinesle dodatni zaslužek. Pri tem vam lahko pomaga prijatelj, ki je trenutno zelo prodoren.