Napoved

Horoskop za četrtek, 7. marca

W.Y.
7. 3. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Manjšo napako v ljubezenskih odnosih boste hitro popravili in se tako končno otresli občutka, da nekoga ne spoštujete dovolj. Zadeve se bodo kmalu izboljšale.

BIK
Čisto navaden dan se bo spremenil v nepozabno doživetje, ko vas bo posebna oseba presenetila s svojim obiskom in lepo gesto. Večer bo pregnal vse napetosti.

DVOJČKA
Imate precej manj časa, kot ste predvidevali, zato boste morali z delom pričeti takoj. Za vsako stvar zahtevajte tudi razlago, ki vam lahko olajša kasnejše zaplete.

RAK
Zelo dobro se boste počutili v svoji koži, vendar pustite nekaj manevrskega prostora tudi za druge, ki se bodo želeli družiti z vami. Skupaj boste stkali odličen načrt.

LEV
Nikakor ne morete mimo določenih pravil, ki vam jih postavljajo. Naporno bo, tako v poslu, kot pri financah. V ljubezni pa ne boste točno vedeli, kaj si pravzaprav želite.

DEVICA
Določena zadeva vam krade miren spanec. Trenutno ne morete izvedeti vsega, kar se skriva v ozadju. Morda se usmerjate v napačne odločitve, ki onemogočajo napredek.

TEHTNICA
Priznajte si, da niste rešili vsega, zato se ponavljajo eni in isti problemi, ki jim ni videti konca. Nenehno se vrtite v začaranem krogu, zato ne pričakujte pozitivnih odzivov.

ŠKORPIJON
Komaj čakate na poseben dogodek in se ga veselite. To je nekaj, kar ste začeli pogrešati, saj ste preobremenjeni z delom in financami. Tudi v ljubezni ste brez prave volje.

STRELEC
Vabijo vas v družbo ali sodelovanje, toda niste prepričani, če se boste dobro počutili. Utegnejo vam zastaviti preveč vprašanj in se vmešavati v vaše zadeve.

KOZOROG
Bodite previdni in ne vzemite ničesar, kar bo danes prišlo na vaša ušesa, preveč resno. To bo težko, saj vam bo nekdo ves čas želel prodati čisto drugačno zgodbo.

VODNAR
Veliko bo danes priložnosti in pogled v prihodnost bo jasen, zato boste umirjeni. Izkoristite dan tako poslovno kot tudi zasebno, saj bo vse česar se boste lotili nosilo zadovoljstvo.

RIBI
Danes bi se radi popolnoma posvetili delu, čeprav si morate priznati, da so vaše misli čisto drugje, kar vas bo držalo nazaj. Odločite se za nekoliko bolj sproščen večer.