Napoved

Horoskop za sredo, 6. marca

W.Y.
6. 3. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Znašli se boste v nenavadnem položaju, ki bo zmanjševal vašo energijo. Enostavno morate brati med vrsticami, čeprav nimate interesa in se vam vse skupaj zdi že malce preveč obremenilno.

BIK
Ne boste si mogli pomagati, da ne bi povedali svojega mnenja, ki pa ga nekdo ne bo najboljše prenesel. Bodite pozorni predvsem na način in ton svoje komunikacije.

DVOJČKA
Natančno in smotrno si organizirajte dan. V nasprotnem primeru boste postajali vedno bolj nervozni in nemirni, celo zaradi popolnoma nepomembnih malenkosti.

RAK
Vaše razpoloženje se bo bliskovito spreminjalo, še posebej kar zadeva poslovne zadeve, ki trenutno niso v najboljšem stanju. Kljub temu boste dokaj sproščeni.

LEV
Nekdo, ki ga že nekaj časa poznate, bo v vas vzbudil romantične občutke, povezane z neustavljivo strastjo. Preden boste ukrepali, se pomirite in počakajte, če ima smisel.

DEVICA
Dosegli boste nekaj pomembnega, kar vas bo dvignilo in napolnilo s samozavestjo. Všeč vam bo, ker se bo vse dogajalo brez zapletov, kar vam omogoča, da se izkažete.

TEHTNICA
Na srečanjih boste neučakani, v službi pa vas rešuje pomoč v zadnjem trenutku, ki je nikakor niste pričakovali. Rešujejo vas tudi prave besede, zato pazite na komunikacijo.

ŠKORPIJON
Nikakor nočete odstopiti od svojih stališč, zato je priporočljivo, da počakate na boljši trenutek. Potrebovali boste nasvet, ki pa ga boste danes težko našli.

STRELEC
Dobronamerno boste prijatelja opozorili na slabosti. Ne bodite presenečeni, če vam bo celo zameril. To naj bo vaša lekcija, da gledate bolj nase.

KOZOROG
V ljubezni ste lahko veliko bolj sproščeni. Zvečer si boste vzeli več časa za ljubljeno osebo, kar pa prijateljem ne bo všeč. Naredite tako kot čutite da je prav.

VODNAR
Končno veste, kaj si najbolj želite na čustvenem področju. Storite nekaj več, ni časa da bi le čakali. Ne dovolite, da bi se vse skupaj spet ustavilo le v vaših mislih.

RIBI
Pregledati boste morali zadevo, ki je vezana na preteklost in vas čaka že nekaj časa. Prevzela vas bodo čustva, ki bodo tokrat bolj intenzivna kot običajno, kar vas lahko zmede.