Napoved

Horoskop za torek, 5. marca

W.Y.
5. 3. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Zunanji pritiski vam tudi zasebno ne bodo dali miru, vznemirjali vas bodo na vsakem koraku. Premislite, ali je res vse skupaj vredno vaših skrbi in dragocene energije.

BIK
Spreminjate počutje, kar je še vedno vzrok za napetosti, ki se vrstijo. Luna se sicer usmerja v vašo smer in nekako čutite, da bo kmalu drugače, toda do takrat ostanite mirni.

DVOJČKA
Ker se boste morali na veliko spopadati s poslovnimi zadevami, se že vnaprej pripravite na kaos in manjše konflikte, saj se nič ne bo zgodilo tako kot ste si vi zamislili.

RAK
Danes boste šibkejši kot običajno. Zato dobro premislite, kaj boste prevzeli nase, tako doma kot v poslovnem krogu. Niste pripravljeni na večje korake, saj vas nazaj držijo čustva.

LEV
Z denarjem bo danes nekaj preglavic, še posebej če se gibate v negotovih krogih. Nekdo vam bo svetoval, vendar vam vse skupaj ne bo ravno najbolj pisano na kožo.

DEVICA
Nekaj vas muči in močno vznemirja. Nikakor se ne morete strinjati s prijateljem, ki vidi čisto drugo sliko in težavno bo, če je v vse skupaj vpleten tudi partner.

TEHTNICA
Prijatelj vas ne bo razumel, čeprav vseeno upate, da se bo kaj spremenilo. Tokrat vas ne moreta rešiti le spretnost in očarljivost, morali se boste soočiti.

ŠKORPIJON
Nekaj boste končali, vsekakor pa preverite vse skupaj glede določenih podrobnosti, saj lahko nastanejo zapleti. Še posebej če bi radi potovali ali se več družili.

STRELEC
Vzemite si še nekaj časa, saj si boste s tem izboljšali svojo situacijo na ljubezenskem področju. Motil in oviral vas bo nekdo, ki ima drugačne zamisli in pogled na vse skupaj.

KOZOROG
Niste brez idej, čeprav vas še vedno ovira negotovost, ki krade vašo energijo. Vsaj popoldne si vzemite več časa za šport in sprostitev v odlični družbi.

VODNAR
Pod vplivom ugodne Lune pričakujete, da boste vse skupaj rešili zelo hitro. Nekdo bo pritegnil vašo pozornost. Prepustite se spogledovanju, ki bo zelo učinkovito.

RIBI
Čeprav boste imeli nekaj divjih idej, jih bo najbolje najprej dobro prespati, preden se jim posvetite, saj je vse skupaj preveč v oblakih. Nikamor se vam ne mudi, zato ne hitite.