Napoved

Horoskop za soboto, 2. marec

W.Y.
2. 3. 2019, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Z nekom zelo podobno razmišljata, česar morda ne kažeta na prvi vtis. Tudi tokrat se morate izkazati s kakšno izvirno idejo, da ne bodo smatrali, da ste dolgočasni.

BIK
Nočete prehitro odpustiti, kar je glede na vašo situacijo normalno. V družini se potrudite, da boste posvetili dovolj pozornosti vsem, posebno mlajšim, ki bodo razpoloženi za igro.

DVOJČKA
Priporočljivo je, da se umaknete od zapletov, saj na koncu lahko naredite škodo sami sebi. Raje opravite obveznosti, ki vas čakajo, in ne obrekujte, saj bodo besede hitro prišle naokoli.

RAK
Preveč ste nepremišljeni in naivni. Zato ne bodite presenečeni, če boste ostali brez podpore prijateljev. Poskusite popraviti vsaj nekaj delovnih zadev, da si omogočite sprostitev.

LEV
Poslovno dogajanje potrebuje osvežitev. Zapadli ste v rutino in zaradi tega vse težje najdete dober razlog, da delate z veseljem. Danes si vzemite nekaj časa za počitek.

DEVICA
Zelo je pomembno, kakšne odnose gradite, saj boste še dolgo obdani z njimi, škode pa ne boste mogli vedno popraviti. Poskusite se nekomu malce bolj prilagoditi.

TEHTNICA
Uporništvo je še vedno prisotno, zato se ne čudite, če vas nekdo ne bo razumel na pravi način. Spustite se tako daleč, da lahko še vedno ohranite notranji mir.

ŠKORPIJON
Nekaj nervoze, toda tudi veliko praktičnosti in samozavesti, bo danes zaznamovalo dan. Ne sodite drugih po sebi, niso vsi sposobni enakih korakov.

STRELEC
Poslovno področje bo zahtevalo veliko od vas, kljub temu da ste z eno nogo že pri počitku. Zdelo se vam bo, da je ogromno nepomembnih reči. To vas lahko naredi nervozne.

KOZOROG
Več novosti bo danes na sporedu, posebno v domačem okolju. Tokrat se ne boste predolgo spraševali, kaj je potrebno spremeniti, da se odnosi izboljšajo.

VODNAR
Ne poskušajte na silo vplivati na druge, saj vas v tem primeru ne bodo upoštevali. Na področju čustev bo potrebno počasi narediti osebno bilanco in se malce poglobiti.

RIBI
Prevladovala bo napeta energija. Po eni stran to pomeni, da bo veliko misli in idej, po drugi strani pa, da ne boste imeli pravega potrpljenja za ljudi okrog sebe, kar lahko privede do konfliktov.