Napoved

Horoskop za petek, 1. marca

W.Y.
1. 3. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Razmišljali boste o naslednji potezi, ki bi utegnila prinesti tudi nekaj dobička. Najprej potrebujete cilj, proti kateremu se bodo odvijala vaša dejanja. Nestrpnost pa pustite pri miru.

BIK
Vaše počutje je odvisno predvsem od trenutnih dejanj, zato dobro razmislite, kako boste dosegli želene rezultate. Predvsem pa drugim ne počnite tistega, kar ne želite, da bi drugi počeli vam.

DVOJČKA
Zopet vodite igro, še posebej na čustvenem področju, kjer ste zelo stabilni. Izkazalo se bo, da ste imeli prav, ko ste nekomu od prijateljev pred kratkim nekaj predlagali.

RAK
Sposobni boste hitro veliko narediti in zraven še poskrbeti za zabavo in sproščeno vzdušje. Izpostavljena bo natančnost, ki jo boste vlagali v svoje delo.

LEV
Danes se vam bo sicer zataknilo pri težji nalogi, vendar se do rešitve poskušajte prikopati sami. Lahko da ne boste prejeli pomoči, čeprav bi ponižno zaprosili zanjo.

DEVICA
Ničesar ne boste prepustili naključju, vse boste zelo dobro načrtovali, kar bo nekoga zmedlo ali celo razjezilo. Lahko ste mirni, saj boste že popoldne priča pozitivnim reakcijam.

TEHTNICA
Za uspešne odnose v službi se bo potrebno potruditi. Ko popuščate zahtevam ste nezadovoljni, zato se nikar ne podajte v nezadovoljstvo, povezano s financami.

ŠKORPIJON
Čustveno ste šibki, saj obljubljate eno in delate drugo, čeprav se tega sami še kako dobro zavedate. Morda ste premalo pozorni na nekaj, kar vam želi nekdo dopovedati.

STRELEC
Ne boste več vedeli, ali ste na pravi poti in kaj storiti glede osebe, ki vam v mislih ne da miru. Začnite počasi in napredujte z iskrenostjo in direktnostjo, ki prinašata dobre rešitve.

KOZOROG
Skromnosti nikar ne poskušajte hliniti, naredite raje kar je potrebno in se tiho umaknite. Čas je primeren za akcijo v njej ni prostora za jezo, agresijo in pomilovanje.

VODNAR
Niste najbolj trdni, toda vseeno si želite pustiti svoj pečat, tako v službi kot v ljubezenskih odnosih. Največ energije boste danes namenili tistim, ki vas bodo pripravljeni poslušati.

RIBI
Praktična energija današnjega dne je za vas kot naročena. Videli boste kaj vse lahko storite, kar vas bo popeljalo v napredek. Preko malenkosti, poskusite uvideti celotno sliko.