Napoved

Horoskop za četrtek, 28. februarja

W.Y.
28. 2. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN
Svojo prodornost boste še povečali, če boste opustili kritike in strah, ki vas le vlečejo v nepravo smer, ter blokirajo vaše odločitve, ki so v resnici sveže in razigrane.

BIK
V današnjem dnevu boste utrujeni in obremenjeni, predvsem zaradi obveznosti, ki se kopičijo na vaši mizi. Včasih je potrebno vse skupaj nekoliko odmisliti, oziroma postaviti na stran.

DVOJČKA
Večina vaše pozornosti bo usmerjene predvsem v odnos z ljubljeno osebo. Nikar pa ne delajte napačnih zaključkov, dokler se o vsem skupaj izčrpno ne pogovorite.

RAK
Zopet ste se čustveno zapletli z osebo, ki želi ostati svobodna. Poiščete raje nove možnosti in poti, ki vas bodo vsaj navdihnile s pozitivno energijo in smislom za humor.

LEV
Pozorno prisluhnite vsemu, kar se dogaja okoli vas. Nadaljuje se ljubezenska ali prijateljska zgodba, ki vas tudi sedaj precej ogreva, čeprav se zavedate, da dolgoročno ni izvedljiva.

DEVICA
Kmalu boste imeli možnost uspeti, če boste vztrajali v odločnosti in sprejemali življenje takšno, kakršno v resnici je. Prenehajte sanjariti o nemogočih, nedosegljivih ciljih.

TEHTNICA
Situacija na čustvenem področju bo iz ure v uro nihala, kar vas ne bo ravno navduševalo. Morda je čas, da spremenite taktiko in poskusite na odnos gledati drugače.

ŠKORPIJON
Odločite se za nekoliko lažjo pot, saj trenutno nimate dovolj energije, da bi se ustavljali pri ovirah. Svoj čas si razporedite tako, da ga bo ostalo dovolj za tudi za prijatelje.

STRELEC
Razmislite, če bi se danes sploh vpletali konflikte, ki se bodo odvijali okoli vas. Zadeva še ni dovolj zrela, da bi se rešila na takšen način, kot ste si vi zamislili.

KOZOROG
V današnjem dnevu se bo treba podati v akcijo, brez prevelikega razmišljanja. Vaš položaj na poslovnem področju je boljši, kot ste upali, zato ste lahko mirni.

VODNAR
Začutili boste, da je težavna situacija razrešena, a to je lahko le zunanji videz. Cilj boste dosegli samo, če boste ostali zvesti samemu sebi in svojim čustvom.

RIBI
Pametno izkoristite svoj čas, saj je današnji dan več kot ugoden in primeren za to, da se posvetite obnavljanju in čiščenju, in sicer tudi na področju vaše osebne rasti.