Napoved

Horoskop za sredo, 27. februarja

W.Y.
27. 2. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Premalo časa vam bo ostalo za sprostitev in uživanje, kar vam prinaša nekaj nemirnih misli. To pa ne pomeni, da ne boste mogli narediti načrta za prihajajoče srečanje ali zabavo.

BIK
Neomajno vztrajajte v uravnovešenosti odnosa s partnerjem, saj sledijo temu čudoviti trenutki. Na poslovnem področju se odpira nova pot, ki prinaša svobodno izražanje in dobre rezultate.

DVOJČKA
Preveč razmišljate o tem, kaj si bodo mislili drugi, čeprav veste, da boste ne glede na vse storili po svoje in se podali napredku naproti. Zaskrbelo vas bo le glede financ.

RAK
Obveljala bo vaša zadnja beseda, posebno s tistimi, ki se vsega lotevajo veliko natančneje in včasih preveč komplicirajo. Ostanite pozorni, posebno ob urejanju finančnih zadev.

LEV
Šesti čut vas vodi v užitke in spontana razmerja. Romantične zvezde bodo našle pot prijateljskega razumevanja. Z nekom se boste lahko končno pogovorili na za vas ustrezen način.

DEVICA
Zakaj vedno tavate v temi in sami sebi blokirate srečo in sproščenost. Ohranite potrpežljivost dokler čas ne dozori in si v miru skujte kakšen načrt, kako se prebiti v ospredje.

TEHTNICA
Ne upirajte se toku dogodkov, ki prinaša več svežine in modrosti. Izogibajte se napadalne drže, s katero bi lahko skrhali določen odnos, ki ni ravno bleščeč.

ŠKORPIJON
Znova preveč komplicirate, namesto da bi prisluhnili sebi in upoštevali tisto, kar si dejansko želite. Vaše telo potrebuje več razgibavanja in zato si privoščite več športa in rekreacije.

STRELEC
Priporočljivo je, da z opazovanjem pridete do spoznanja, da samo sočutje brez pravih konkretnih sposobnosti ni dovolj. Ozrite se vase in pustite druge, da živijo življenje tako kot želijo.

KOZOROG
Vaša prilagodljivost bo v današnjem dnevu zopet na preizkušnji. Ugotovili boste, da se boste morali za želeni uspeh vi prilagoditi nekomu drugemu in ne obratno, kar vas bo razjezilo.

VODNAR
Pazite pri pogajanjih, ki so odvisna od dogovorov. Vse lahko izpade negativno, če se boste zapletali v stvari, ki jih ne morete opraviti dovolj dobro za nasprotno stran.

RIBI
Prevzela vas bo misel, da bi odšli neznano kam. Obveznosti, ki vas čakajo, vam bodo preprečile, da bi to tudi resnično storili, kar je pozitivno, saj se boste morali s težavami najprej soočiti.