Napoved

Horoskop za torek, 26. februarja

W.Y.
26. 2. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Vsakodnevna opravila bodo kradla vaš čas in energijo. Izkoristite praktičnost in sposobnost videti tudi drobne malenkosti in se zbrano posvetite delu, ki vas čaka.

BIK
Pojdite v družbo ljudi, ki prekipevajo od pozitivne energije. Navdali vas bodo z optimizmom in v vas vzbudili zanimanje za nove podvige, po katerih hrepenite že nekaj časa.

DVOJČKA
Preveč ste se posvetili določeni uradni ali delovni zadevi, ki se rešuje prepočasi in jo spremljajo zapleti. Pretiravate v vsem in zato boste svojo napetost morda prenesli na ljudi okoli sebe.

RAK
Vse vam bo veliko lažje, kot v preteklih dneh. Odločitev, ki jo boste sedaj pripravljeni sprejeti, pomeni dolgoročni napredek. Nikar ne iščite napak, raje se brezskrbno prepustite.

LEV
Veliko misli bo namenjenih financam, nekaj bo potrebno spremeniti. Z malo truda in z iskrenim pogovorom lahko najdete odlično rešitev, ki vas bo navdihnila.

DEVICA
V prijateljskem odnosu se ne morete umiriti, saj razmišljate o eni temi, ukvarjate pa se z nečim, kar trenutno ni izvedljivo. Na področju dela in financ ste nekoliko površni.

TEHTNICA
Ni vam potrebno prehitevati in pretiravati, tam kjer ni potrebno. Svoje poslovne obveznosti razdelite na več delov, na takšen način bo vse skupaj lažje izvedljivo.

ŠKORPIJON
Vrata resnice v določenem odnosu se počasi odpirajo, kar vas bo najprej močno presenetilo, nato pa navdihnilo z novim, popolnoma drugačnim razmišljanjem.

STRELEC
Verjetno ste opazili, da se stvari okoli vas komplicirajo. Tvegane odločitve in nepremišljene besede lahko vse skupaj še poslabšajo, zato se danes raje držite ljudi, ki jim zaupate.

KOZOROG
Konflikte, ki se bodo pojavljali danes, prenašajte potrpežljivo in ljubeče. Na situacijo boste najbolje vplivali, če boste uporabili notranjo moč, na zunaj pa se ne boste vznemirjali.

VODNAR
Nekoliko lažje vam bo, saj ste pridobili na samozavesti. Videli boste, kdo je na vaši strani in kje vam lahko uspe brez prevelikega naprezanja. Lažja pot je vedno slajša.

RIBI
Danes se lahko pojavi rešitev, ki se vam bo na prvi pogled zdela nenavadna. Če boste odprti in notranje pomirjeni, boste lahko vse skupaj sprejeli tudi v nenavadni obliki.