Napoved

Horoskop za nedeljo, 24. februarja

W.Y.
24. 2. 2019, 06.54
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Ne govorite preveč o vaših zasebnih zadevah, varujte svoje skrivnosti. Niso vsi enako naravnani. Spomnite se, da ste zaradi dolgega jezika izgubili kar nekaj priložnosti, zdaj naj bo drugače.

BIK
Dan bo obetaven, saj se boste odločili in svoja čustva pokazali na pravi način. Potem pa se vse v hipu spreminja, draga oseba bo zmedena zaradi vašega labilnega počutja.

DVOJČKA
Na današnji dan se bo zgodilo marsikaj zanimivega in novega. V družbi prijateljev boste dobre volje, skupaj se boste ukvarjali s športnimi aktivnostmi. 

RAK
Preseneča vas prebujeno ljubosumje, čustvo, ki vam le potrjuje, da bi nekoga morali bolj upoštevati, saj vas je očitno strah, da bi ga izgubili. Porabili boste nekaj več časa in energije, kot ste nameravali.

LEV
Luna bo spodbujala intenzivnost, bojevitost in spremembe. V odnosih bo večja napetost, vendar lahko z nekaj poguma uvidite drugo stran, kaj vam želijo povedati.

DEVICA
Spremljajo vas lepe okoliščine, morda le z izjemo nekoliko težjega obdobja zvečer, ko bi morali bolj počivati in se vsaj za hip ustaviti. Deležni boste pozornosti.

TEHTNICA
V osnovi si boste morali postaviti osebne meje. Določnih zadev iz nejasnega razloga ne morete povedati na glas. Tako boste našli nekaj odgovorov, ki vas zanimajo že dalj časa.

ŠKORPIJON
Poskusite znova, posebno če nečesa niste najbolje razumeli ali opravili. Še nekaj možnosti je, da se obrnete na pravo stran in dosežete uspeh, kljub nerazumevanju ostalih.

STRELEC
Pripravljeni ste nadaljevati nekaj, kar vas je doletelo precej nepričakovano. Zvečer se bo vseeno pojavil zastoj, saj boste zgovorni, toda ničesar ne morete končati.

KOZOROG
Osvajate lahko brez težav, posebno če se odpravljate na krajšo pot in ste pripravljeni na novo ljubezensko zgodbo. Dobili boste pozitiven odgovor na svoje vprašanje.

VODNAR
Dobrih novic bo nekaj več, kot ste pričakovali, zato boste sprva zmedeni. Niste preveč prepričani o nečem, kar vam bodo dopovedovali prijatelji ali sorodniki. Dobro premislite.

RIBI
Največ napetosti bo na zasebnem področju, hkrati pa bo tam tudi največ možnosti za spremembe. Prihajate do novih občutkov, ki vas bodo presenetili in navdušili.