OVEN
Pokažite več zagnanosti. Le s sproščenim vedenjem boste dokazali svoj prav in si počasi pridobili še nekaj pomembnih točk. Partner si zasluži več vaše pozornosti.

BIK
Preveč zgovorni boste, tako bi se utegnili v določeni situaciji prehitro razkriti. Ugriznite se v jezik, da si ne bi nakopali sitnosti. V ljubezenskih vodah se boste dobro znašli.

DVOJČKA
Napredovali boste v ljubezni in tako pridobili nekaj odgovorov in priložnosti. Tokrat boste na platno življenja vnašali svetle barve, optimizem in dobro energijo.

RAK
Upali ste, da ste končno pustili za seboj nekaj nevšečnosti, posebno v domačem okolju. Pripravite pa se na še nekaj zapletov, posebno s tistimi, ki so bolj direktni.

LEV
Priznati si morate, da si tokrat dejansko želite resno zgodbo. Po pozitivnem odgovoru, ki se vam ponuja, boste vsekakor dobili pravi zagon in se podali novim dogodkom naproti.

DEVICA
Intenzivni in nekompromisni boste usmerjeni k uresničevanju lastnih želja. Na zasebnem področju vam bo dana priložnost poglobiti odnose. Toda ne bo šlo brez prilagajanja.

TEHTNICA
Nimate dovolj izkušenj niti potrpežljivosti, da bi nekaj opravili tako dobro, kot si želite. Možnih je veliko izhodov, a šele takrat, ko se boste sprostili jih boste zagledali.

ŠKORPIJON
Ponavljajo se eni in isti dvomi ter vprašanja. Nekaj vam preprosto ne gre, čeprav sta se z ljubljeno osebo pravzaprav že dogovorila. V ospredju bodo razlike v mnenjih.

STRELEC
Dvakrat boste ponovili isto stvar ali besede. Vse to bo storjeno namenoma, posebno če imate nekaj opravkov s sogovorniki, ki se neprestano izmikajo in iščejo svoj prav.

KOZOROG
Preobremenjeni ste, zato premislite, kako nadaljevati, sicer bo dan potekal v slabem slogu in časa za vaše zasebne zadeve bo vedno manj, kar vas bo jezilo.

VODNAR
Danes vam bo nekoliko lažje, posebno če se boste odločili sprostili višek energije pri športnih dejavnostih, in ne v ugibanjih in predolgih pogovorih o enih in istih temah.

RIBI
Odpravite se daleč, ugajajo vam dejavnosti, kjer lahko preizkusite in doživite kaj novega. Dobili boste več nedvoumnih odgovorov osebe, ki vas vedno bolj zanima.