Napoved

Horoskop za petek, 22. februarja

W.Y:
22. 2. 2019, 06.37
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Ob pogovoru se boste dobro odrezali, saj boste takoj zadeli v bistvo in vztrajali do konca. Soočenju ste se morda hoteli izogniti, sicer pa se bo izkazalo, da vam bo veliko lažje.

BIK
Ne odnehajte prehitro, le zato, ker si nekdo za vas ne vzame dovolj časa. Gre samo za začasen premor, ki ga lahko izkoristite za svoje drugačne, razigrane korake.

DVOJČKA
Romantična energija bo tista, ki bo zaznamovala dan in vas v prenesem pomenu polepšala. Pridobili boste vztrajnost in tako določene stvari končno dokončali na diplomatski način.

RAK
Tokrat se boste počutili odlično, vse vam bo šlo kot po maslu. Prijetno boste presenečeni nad svojo prilagodljivostjo. Pri denarju pa bodite nekoliko bolj previdni.

LEV
Zopet boste negotovi, okoli stvari, ki naj bi bile jasne. Kmalu sledi novo olajšanje in občutek, da se vračate na pravo pot, kar vas bo navdalo z optimizmom.

DEVICA
Ne sklepajte prehitro in na podlagi prvega vtisa. Tako bi se le zapletli v nekaj zoprnega in obremenjujočega. Pazite, da se ne bi prepirali s tistimi, ki so bolje pripravljeni.

TEHTNICA
Čim prej si določite svoj cilj. Odločnost se vam vsekakor obrestuje, posebno če se nahajate v kočljivi situaciji. Bodite bolj prilagodljivi, posebno pri druženju s prijatelji.

ŠKORPIJON
Delo boste opravili šele takrat, ko vam bodo že počasi dihali za ovratnik. To je nekaj, kar se vam dogaja pogosto, saj ne marate, da vas priganjajo in nadzirajo.

STRELEC
Zadali si boste preveč naenkrat, kar vas ne moti, ker se prav v takih situacijah običajno izkažete. Zdaj se lahko začnete z nekom dogovarjati na drugačen, bolj direkten način.

KOZOROG
V boju s pričakovanimi ovirami boste nekoliko površni, zato vam bodo vzele več časa. Na delovnem mestu bo čutiti določene pritiske, ki jih boste premagali.

VODNAR
Po pogovoru, ki ga boste opravili, boste dobili več vpogleda v situacijo, kot ste upali. V očeh se vam zrcali odločnost, zaradi česar boste brez težav pustili svoj pečat.

RIBI
Tokrat so zaradi dogodkov, ki se vrstijo vaši dvomi še bolj poudarjeni. Še nekaj morate prestati, preden se boste lahko umirili. Pot je še dolga, posebno če gre za ljubezenske zaplete.