Napoved

Horoskop za četrtek, 21. februarja

W:Y.
21. 2. 2019, 06.21
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo bo omogočila, da bo veliko storjenega. Pri tem ste lahko nekoliko preveč nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki bodo doživljali vse skupaj kot breme.

BIK
Pri ukvarjanju sami s sabo boste neprekosljivi, tudi če gre za nekaj povsem novega. Počasi se vračate v prave smeri in pridobili boste na svojo stran še nekoga, ki se bo lotil nečesa zanimivega.

DVOJČKA
Partner zahteva od vas, da se poglobite vase, začutite druge in se z njim povežete nekoliko globlje. Po drugi strani je vse skupaj zahtevno, saj vas vodi v globine.

RAK
Popazite v prijateljskih razmerjih, kjer je še nekaj nedorečenosti in napetosti. Povejte svoje in ne dovolite osebi, ki je na drugi strani, da preveč ugiba ali upa na nekaj, kar se ne bo zgodilo.

LEV
Veliko vaše pozornosti bo na poslovnem področju. Potrebna bo še dodatna pozornost na zdravo življenje, naj vas stres ne izčrpa preveč. Kljub zelo intenzivni energiji boste zelo učinkoviti.

DEVICA
Komunikacija je tokrat pod vprašajem. Nekdo vas ne bo najbolje razumel, tudi zato, ker velikokrat ponavljate isto napako, in sicer niste dovolj odkriti in čakate, da se zadeve razpletejo same.

TEHTNICA
Iskali boste motivacijo in jo našli na delovnem mestu. Nekaj pomembnega, kar se bo dogajalo, se bo zavrtelo v vašo korist in naklonjenost nadrejene osebe boste znali pravilno izkoristiti.

ŠKORPIJON
Nekoga bi radi obdržali ob sebi, toda to bo možno le, če boste popustili. Kar bo skoraj nemogoča misija, saj se predobro zavedate, da vzbujate veliko pozornosti tudi pri drugih zanimivih obrazih.

STRELEC
Od vas nekdo zahteva, da se umirite in počakate na pravi trenutek. Hitro, nepremišljeno reagiranje bo nosilo težave tako v zasebne kot poslovne odnose. Strast bo nosila nezadovoljstvo.

KOZOROG
Izredno energični boste, zgovorni in radovedni. Kljub temu pa se povsem posvetite opravku, ki vam omogoča še nekaj zanimivih druženj in ugoden razplet.

VODNAR
Vaše počutje bo spremenljivo, znašli se boste na razpotju ali nagibali k skrajnostim. Najprej preveč tuhtate in čakate, potem boste zahtevali razlago za vsako ceno.

RIBI
Nekdo vas pozna bolje, kot si mislite. Vseeno pa si nočete priznati, da ste izredno zainteresirani. Želite si obdržati več samostojnosti in tega, da lahko odločate zase.