Napoved

Horoskop za sredo, 20. februarja

W.Y.
20. 2. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Veliko lažje boste sodelovali z drugimi, bodisi na delovnem področju ali v partnerstvu. Veliko boste potovali in se družili z ljudmi, prav tako bo danes krožil tudi vaš denar.

BIK
Imate več kot eno dobro priložnost za pogovor. Vsekakor pa ste predolgo čakali, da ljubljena oseba sama ugiba, kaj se skriva za vašimi namigi, zato boste morda malce razočarani.

DVOJČKA
Nekdo bo na vas deloval razvojno in znali boste slediti sebi in svojim vrednotam. Planeti vam bodo naklonjeni v pogledu denarja in reševanja zapletov.

RAK
Zanimivo bo vsem, ki ste dolgo čakali na ponovno prižiganje strasti. Tokrat nimate kaj ali koga čakati, saj bo vsak morebitni uspeh direktno povezan le z vašo pobudo.

LEV
Ne popuščajte preveč, čeprav s prijateljem še vedno lahko najdeta stične točke. Oba sta le preveč trmasta. Lahko se posvetujete z nekom, ki vam lahko ponudi pravi nasvet.

DEVICA
Želite si prijateljsko podporo in razumevanje, dobili pa boste veliko več. To vas po eni strani tudi vznemirja, saj bi zadeve radi čim prej zavrteli v čim bolj pozitivno smer.

TEHTNICA
Nekaj več novosti za samske prihaja spontano in razigrano. Z nekom se bosta srečala ravno takrat, ko boste dokaj dobro razpoloženi in lahko naredite le majhen korak do popolne kombinacije.

ŠKORPIJON
Nekdo se bo prikazal in vas obiskal prav takrat, ko si boste zaželeli mir. Pazite na zdravje, saj je vaš imunski sistem trenutno malce šibkejši. Pazljivi bodite tudi na živčni osnovi.

STRELEC
Naenkrat se ne morete sestaviti, saj vas je nekdo očitno iztiril. Zadeve sicer niso tako zapletene, toda preprosto se nočete poglabljati. Vir boljšega počutja poiščite v naravi.

KOZOROG
Kombinacija planetov bo na vas delovala pozitivno, saj boste delovali v skladu s svojo energijo intenzivnega doživljanja, ter borbenosti za tisto, kar vam je pomembno.

VODNAR
Pred vami je precej zahteven dan, v katerem se bo veliko dogajalo. Na vsak način boste želeli zaščititi že doseženo, obenem pa vam bodo nekateri blokirali vaš napredek.

RIBI
Dan vam prinaša nekaj dobrih iztočnic in napredka. Na eni strani bo osebne, na drugi pa duhovne narave. Pridobili boste moč in voljo, seveda pod pogojem, da se potrudite.