Napoved

Horoskop za torek, 19. februarja

W.Y.
19. 2. 2019, 06.45
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Danes boste imeli pred seboj čas, ki bo poln izzivov in osebne motivacije. Prilagodljivost vam bo prišla prav, ko se bodo delavne obveznosti stopnjevale in kopičile.

BIK
Energija današnjega dne vam bo naklonjena, saj vam prinaša potrebo po dinamiki, drznosti in odločitvah, ter potrebo po raziskovanju in optimizmu. Ne skrbite, uspeli boste. 

DVOJČKA
Napetost bo popustila, čeprav se boste še predobro spominjali zapletov z ljubljeno osebo. Razmišljali boste o vajinem odnosu, tokrat iz drugačnega zornega kota. 

RAK 
Tokrat boste še dokaj sproščeni in odločni, potem pa se vse skupaj obrača v drugo, vam že dobro znano smer, ko nenehno nekaj preverjate in nikakor ne morete zaupati do konca. 

LEV
Običajno ste veliko odločnejši in se držite enega in istega, zdaj pa, preprosto obračate nov list in se ne ozirate v preteklost. Prišli boste do točke, da vas drugi ne zanimajo več.

DEVICA
Znebili se boste določenih neutemeljenih strahov. Pazite le, da ne bi prehitro povedali nečesa, kar vam leži na duši, ker bo vse skupaj zazvenelo drugače od tega, kar ste predvidevali.

TEHTNICA
Pod vplivom prijatelja boste končno pokazali, kaj si želite, čeprav še vedno na svoj način in v svojem slogu. Poskrbite za boljšo fizično pripravljenost, ter boljše počutje.

ŠKORPIJON
Dan bo ugoden za napredovanje na poslovnem področju. Sestavite novo prošnjo ali načrt, ki bo obrodil boljše sadove. Ne zatekajte se v iste navade in razčistite s preteklostjo.

STRELEC
Previdnost je potrebna vendar ni priporočljivo, da bi igrali žrtev. Močnejši ste kot se zavedate, vaša moč v današnjem dnevu prihaja iz vaše odprtosti in prilagodljivosti.

KOZOROG
Ne dovolite, da bi ves dan le razmišljali in potem zapravljali svoj čas za sanjarjenje. Če se že ne morete odločiti, potem nekaj opravkov preložite do ugodnejšega trenutka.

VODNAR
Največ zanimivega se bo dogajalo v družabnem krogu. Gre za poznanstvo, ki prinaša nekaj svežega in pozitivnega. Pazljivo reagirajte z domačimi, ki so malce napeti.

RIBI
Realno ocenite svoje zmogljivosti, sicer se boste preutrudili ob osvajanju zelo visokih ciljev. Pogajajte se glede poslov, posebno če še sami niste prepričani, ali si nekaj res želite.