Napoved

Horoskop za ponedeljek, 18. februarja

W.Y.
18. 2. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Ves dan boste v gibanju. Želeli si boste priti na cilj prej, kot pa vam to kaže nastala situacija. Svoje odločitve lahko tudi nekoliko prilagodite in odkrili boste, da lahko dogajanje okrog sebe vidite v povsem novi luči.

BIK
V popoldanskih urah se boste mnogo bolje počutili, saj boste končno deležni manjše sprostitve in miru, ki ga boste vezani delili s svojim partnerjem, samski pa z dobrimi prijatelji.

DVOJČKA
Razbremenitve vseh nalog ste si že močno poželeli. Izredno delavni ste bili in sedaj si zaslužite krajši počitek, ki vam bo tudi omogočen proti večeru.

RAK
V prvem delu dneva se izogibajte prepirom, še posebno s starejšimi ljudmi. Kar imate s kom razrešiti, naredite čim prej, sicer se vam bo zgodba zvečer zopet ponovila.

LEV
Dobra presoja ter trezno razmišljanje bosta pri vas v ospredju v današnjem dnevu. Z velikim žarom se boste lotevali zastavljenih nalog in prav dobro vam bo šlo.

DEVICA
Na delovnem mestu se bodo začele širiti neke govorice, toda vodo vam bo uspelo preusmeriti na svoj mlin. Navsezadnje je treba najprej poskrbeti zase.

TEHTNICA
Presenečeni boste, ko vas bodo pohvalili tisti, za katere ste mislili, da vašega napora in vztrajnosti sploh niso opazili. Le na čustvenem področju boste vznemirjeni.

ŠKORPIJON
Zaradi svoje samozavesti boste lažje prestajali nasprotovanja, ki jih boste deležni v današnjem dnevu. Nekdo, ki z vami sodeluje na poslovnem področju vam bo velika uganka.

STRELEC
V današnjem dnevu boste imeli vse mogoče priložnosti in zelo boste zadovoljni sami s sabo. Toliko energije kot je imate sedaj, imate redkokdaj, zato jo pogumno izkoristite.

KOZOROG
Samski kozorogi, ob določenih dneh ni potrebno iskati dogajanja, saj vas bo našlo samo. In zagotovo je danes eden izmed tistih dni. Precej se bo začelo dogajati na vašem ljubezenskem področju.

VODNAR
Veliko stvari, s katerimi ste do sedaj odlašali se vam bo nakopičilo in vas vznemirilo. Dobro bi bilo, da se jih lotite na začetku in si naredite dober načrt.

RIBI
Na ljubezenskem področju se boste tokrat ustavili pri točki zaupanja. Na uho vam bodo prišle informacije, ki vam ne bodo všeč, vendar ne nasedite nanje.