Napoved

Horoskop za nedeljo, 17. februarja

W.Y.
17. 2. 2019, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN
Razlogov za dobro voljo boste imeli zaradi poskočnega ljubezenskega življenja več kot dovolj, ovir za srečo pa v vaši bližini ne bo videti, zato uživaje s polno paro.

BIK
V ljubezni vam bodo cvetele rože, zaljubljeno boste zrli v prihodnost, ki bo optimistično naravnana. Partnerjeva bližina vas bo navdajala z mirom in zaupanjem.

DVOJČKA
Smeh in dobra volja, ki bosta danes na prvem mestu vam bosta olajšala vaše situacije in vam povrnila novo voljo do življenja. Pojdite na dolgo kavo s prijateljem.

RAK
Danes, ko je za večino dela prost dan, si privoščite počitek in se pustite razvajati, saj je že čas, da si naberete novih moči in pometete s konkurenco.

LEV
Odgovornost bo močnejša od želje po počitku, pa tudi sicer ne boste čutili nikakršne potrebe po lenarjenju, prej nasprotno. Od energije vas bo kar nosilo, v prave smeri.

DEVICA
O običajni zadržanosti ne bo ne duha ne sluha, svojega partnerja boste v današnjem dnevu omrežili z vsem, kar imate. Dobro se bosta počutila v objemu.

TEHTNICA
V domačem okolju ne dovolite, da bi vas kaj zlomilo. Prav na vsak svoj korak ste ponosni in to z razlogom. Tudi takrat, ko se drznost meša s samouničenjem.

ŠKORPIJON
Časa za brezskrbno druženje bo malo, zato ga boste najraje namenjali partnerju, saj boste poskušali nadoknaditi zamujene trenutke, vendar ne boste vedno naleteli sprejem, kakršnega pričakujete.

STRELEC
Tako radi bi razglabljali in filozofirali o velikih načrtih, vendar vsi na vas pritiskajo s pritlehnimi, vsakdanjimi odločitvami in rezultati dela. Vzemite si nekaj časa zase.

KOZOROG
Ko že vsi mislijo, da vas poznajo do kosti, znova presenetite s potezami, ki osupnejo. Raztresenost bo nadomestila nepopustljiva zbranost.

VODNAR
Nikar ne razmišljajte, da vam je pisan samo črn scenarij. Poglobite se vase in začnite zahtevati več, saj vas bodo v nasprotnem primeru povozile negativne energije.

RIBI
Današnji dan vam bo zelo namenjen. Veselili se boste pozitivnih trenutkov, ki vas čakajo z vašim partnerjem. Tudi večer bo obarvan z romantiko.