Napoved

Horoskop za soboto, 16. februarja

W.Y.
16. 2. 2019, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Vaša energija bo dopoldne močna, v popoldanskih urah pa bo začela upadati, zato pomembne zadeve opravite dokler imate voljo zanje. Večer bo obarvan s strastjo.

BIK
Veselje bo danes z vami na vsakem koraku, zato se mu predajte. Pazite pa, da vas ne zmedejo osebe nekoga, ki si želi vaše bližine, vendar ni najbolj iskren.

DVOJČKA
Čudeži se kljub vsemu lahko zgodijo. In prav v trenutku, ko boste pomislili, da se vaš problem ne more rešiti, se bo zgodilo, da se vam bo porodila prava ideja. Preveč stvari obljubljate svojemu partnerju.

RAK
Zaradi vpliva Merkurja boste tako spretno krmarili med poslovnimi napetostmi, da ne bo prihajalo do zaostritev odnosov, čeprav bi tudi to mirno prenesli.

LEV
Začeli boste bolj ceniti svoje sposobnosti in svoj čas, zato se ne boste razprodajali, naučili se boste celo reči ne, ko bo to potrebno. Ljubljena oseba pa vam bo v oporo.

DEVICA
Izvedeli boste nekaj, kar vas ne bo pustilo ravnodušne. Stvari so se začele izboljševati, čeprav ste bili izredno pesimistični. Bodite previdni, ko kupujete kaj. Nekateri trgovci znajo tudi goljufati.

TEHTNICA
Radi se boste dokazovali in trudili, kar bodo opazili tudi nadrejeni, čeprav boste najprej dobili le še več dela. Vseeno boste vztrajno nadaljevali na poti k napredku.

ŠKORPIJON
Zelo hitro boste ugledali srž problemov in še hitreje jo boste sposobni reševati, zato boste imeli pred družinskimi člani danes precejšnjo prednost.

STRELEC
Komaj se boste zadrževali, da ne bi komu povedali tistega, kar mu gre. Dolgo časa že premišljujete o njegovih napakah, ki vam gredo na živce in če tega ne razčistita, vas bo do jutri že minilo.

KOZOROG
Vaš svobodoljubni um se bo upiral zahtevam in iskal svoj izraz, za kar pa ne bo vedno našel dovolj razumevanja. Podporo boste iskali pri partnerju, ki vas bo podpiral.

VODNAR
Imate motivacijo, da se spoprimete z vsako nalogo, ki se je boste želeli lotiti danes. Bili boste praktično nastrojeni pri reševanju problemov. Bili boste disciplinirani in zadovoljni z lastnimi dosežki.

RIBI
Ko ne morete zaobiti vseh pravil, se začnete počutiti utesnjeno. Trenutek, da bi se upirali avtoriteti, nikakor ni pravi in vam lahko povzroči le kup neprijetnosti.