Napoved

Horoskop za četrtek, 14. februarja

W.Y.
14. 2. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN
Soočenja vas tokrat čakajo še posebej na poslovnem področju, kjer bodo potrebna določena dokazovanja, ki vas bodo nekoliko utrudila. Ljubezen bo prišla na vrsto zvečer.

BIK
Danes bodo vaši nadrejeni podrobno opazovali, kaj in kako delate. To vsekakor ni dober čas, da naredite veliko napak. Vzemite si čas in dvakrat preverite pomembnejše stvari, nato se prepustite nežnim energijam.

DVOJČKA
Širili boste idejo o tem, kako bi lahko zaslužili nekaj dodatnega denarja. Dan je dober, da poberete svinčnik in pričnete pisati o vaših izkušnjah ter razmislite o napredku.

RAK
Samodisciplina in samozavest bosta danes pomembna področja za vas. Zadržani boste saj boste pazili, da vam ne spodleti. Današnji dan bo za vas zelo uspešen.

LEV
Nekdo se več kot očitno zanima za vas, vendar mu ne pustite do besede. Tako kot velikokrat doslej skrivate svoja prava čustva in nikakor se nočete izpostaviti, dokler se ne vzpostavijo boljši pogoji.

DEVICA
V službi bo prihajalo do sprememb v odnosih, ki vas bodo navdajale z optimizmom. Postorili boste tudi tisto, kar ni potrebno. Ljubezensko razmerje bo danes čudovito.

TEHTNICA
Danes ste zelo občutljivi. Morali se boste že enkrat odločiti, pa čeprav boste potem vsakih par minut menjali svojo odločitev. Ne vrtite se preveč časa v tem začaranem krogu, saj kakorkoli se boste odločili, ne boste zgubili prav veliko.

ŠKORPIJON
Končajte vse nedokončane projekte, saj dlje kot boste čakali, težje boste vse skupaj pregledali in končali. Pojdite v akcijo in se ne ustavljajte pri tem, da nekomu poveste da ga imate radi.

STRELEC
Imeli boste priložnost, da nekomu pomagate, a se boste temu želeli izogibati. Ne gre za to, da niste prijazna oseba. Enostavno ne želite več, da bi vas ljudje izkoriščali.

KOZOROG
Kar boste mislili, bo točno tisto, kar boste rekli in kar bo tudi razumljeno. Ne trudite se povedati vsega naenkrat, a povejte malo po malo, da ne boste prestrašili vaših srčnih želja.

VODNAR
Z veseljem boste tkali prijetne ljubezenske energije in jih delili s partnerjem. Na uho vam bodo prišle informacije, ki skrivajo v sebi drugačen razplet, kot ste ga pričakovali.

RIBI
Odličen dan, da izpolnite zadane naloge. Odločitve, ki jih boste sprejeli danes bodo imele dolgoročne posledice. Razložite svoje namene logično in tudi nasprotniki vas bodo spoštovali.