OVEN
V zadnjem času ste se spraševali o smislu življenja. Enostavno, v življenju je potrebno najbolje izkoristiti svoje sposobnosti. Pomislite na stvari, ki jih lahko naredite bolje kot večina.

BIK
Vaša občutja bodo poglobljena tako pozitivna kot negativna. Pozornost boste začeli posvečati novim tehnologijam, ki obdajajo naš svet, kar vas bo interesiralo tudi v nadalje.

DVOJČKA
Dajanje pomoči nekomu vam daje dober občutek. Večina bo vaš trud cenila, ne glede na to ali priznajo ali ne, vedite samo, da delate nekaj dobrega.

RAK
Če boste obdržali svežino v vašem razmerju, bosta s partnerjem bolj zadovoljna, za kar se ni potrebno umikati, da bi dobili pozornost. Izogibajta se ustaljenih rutin.

LEV
Bili boste zelo sočutni do drugih. Stopili boste z vaše poti, da bi pomagali prijatelju ali ljubljeni osebi v težkih časih. To bo najverjetneje v obliki čustvene podpore.

DEVICA
Postajate vse bolj disciplinirani in natančni in morda se sprašujete, kaj se z vami dogaja. Če vam je to všeč, potem uživajte, če pa vam ni, se pomirite, saj bodo tudi ti dnevi kmalu minili.

TEHTNICA
Sposobni boste uspešno prepričevati ljudi z pametno govorico in argumenti. Pripravljeni boste z dobro voljo priskočiti na pomoč. Če se boste zelo potrudili boste želi uspehe.

ŠKORPIJON
Tiha sporočila brez pretirane drame bodo pokazala, kako čutite v ljubezenskem razmerju, kar bo bolje, kot da ste ekstravagantni in bolj pomembni od ostalih.

STRELEC
Kmalu boste prišli do pomembnih ugotovitev, ki vam lahko spremenijo življenje, še posebej na poslovnem področju, kjer ste nekoliko zaspali. Prebudite svojo kreativnost.

KOZOROG
To energijo, katero imate trenutno, uporabite za akcijo, saj je vprašanje, kdaj je boste ponovno imeli tako veliko. Ves dan se boste trudili uspešno opraviti delo, ki je na vidiku že nekaj časa pa ste ga prelagali.

VODNAR
Pozabili ste na prijatelja, ki čaka, da mu poveste vaš odgovor. Čakanje bi lahko zaostrilo vajine odnose, zato mu na obziren način povejte, kaj si mislite o vsemu. V ljubezni ne pričakujte čudežev.

RIBI
Hitro boste pozabili na brezskrbnost in se popolnoma posvetili delu, zaradi vpliva planetov se bo v vas prebudil analitični duh, ki bo spodbujal k natančnosti.