Napoved

Horoskop za torek, 12. februarja

W.Y.
12. 2. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Vaše vizije, ki jih imate, lahko dobijo trdno osnovo in le pogumno stopite naprej proti svojemu cilju. Ne ustavljajte se, tudi če vas bodo vaši najbližji želeli ustaviti in zmesti.

BIK
Sedaj je dober čas, da ustvarite dober vtis na področju dela. Oddajali boste toplino v pravih okoliščinah in dovolili ljudem, da vas vidijo kot pristno in skrbno osebo.

DVOJČKA
Naenkrat ste ostali brez moči. Za neko delo ali učenje potrebujete precej časa. Vseeno se ne morete sprostiti, čeprav ni najustreznejši dan za razmišljanje o bolj zahtevnih podvigih.

RAK
Tako samozavestni se boste zdeli ljudem, da si bo celo kdo zaželel biti na vašem mestu. Dobro izkoristite to energijo in ponujene priložnosti, saj so na razpolago samo omejen čas.

LEV
Zdelo se vam bo, da nekaj manjka v vašem življenju ne glede na vaš napredek. Spremenite razmerje med kariernimi in zasebnimi cilji. Postavite jih tako, da bodo po vaši meri in ne po meri okolice.

DEVICA
Konec dneva se vam bodo začeli vrstiti nenavadni dogodki, ki vam ne bodo najbolj všeč, saj ste si pripravili čisto drugačen scenarij, ki pa ga bo danes težko izpeljati.

TEHTNICA
To bo čas, ko bo komunikacije med sodelavci zelo pomembna. Čeprav se bo zdelo, da ne poslušajo, se izogibajte uporabi sarkazma ali drugih obrambnih taktik in bodite z njimi enostavni.

ŠKORPIJON
Na čustvenem področju se bo stanje nekoliko umirilo, saj boste končno prišli do spoznanja, kaj bi bilo potrebno storiti za večjo harmonijo in boljšo komunikacijo.

STRELEC
Včasih je težko povedati, kar čutiš, potem pa nenadoma vse naenkrat pride ven. To bo za vas trenutno velik izziv, da poskusite premagati strah in poveste vse, kar želite.

KOZOROG
Danes boste komunicirali z lahkoto. Govorili boste jasno, vsi vas bodo razumeli. Danes je priložnost, da poplačate račune, uredite svoje zapiske, opravite pomembne klice.

VODNAR
Zaradi odrezavosti boste v današnjem dnevu skorajda neprepoznavni, a to je pač vaš trenutek resnice, v katerem uživate, zato ne dovolite, da vas vznemirijo.

RIBI
Ne veste, kako in kam naj bi se obrnili, sicer pa je zastoj začasen. Svetuje se vam več fizične aktivnosti, posebno če ste se tudi pri delu na neki način ustavili kar sredi poti.