Napoved

Horoskop za ponedeljek, 11. februarja

W.Y.
11. 2. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN
Pripravljeni ste popustiti, vendar pod določenimi pogoji. Zato bo končni izid odličen, ne glede na to, ali gre za poslovno ali ljubezensko vprašanje, ki ga rešujete že nekaj časa.

BIK
Danes si morate priznati, da ste preveč pod vplivom čustev, kar vas vleče nazaj. To lahko izkoristite in obrnete sebi v korist, kar vas bo navdihnilo z dobro voljo in zadovoljstvom.

DVOJČKA
Bodite pozorni na nekoga, ki vas ves čas na skrivaj nadzira in vam onemogoča sproščenost. Ne jezite se brez razloga, le premaknite se naprej in se iz tega nekaj naučite.

RAK
Previdni bodite danes s prijateljem, s katerim se o nečem ne bosta strinjala, vendar ni razloga, da bi zopet popustili. Morda si boste danes z lahkoto priborili več sreče.

LEV
Nečesa ne razumete, vendar imate še nekaj možnosti, preden se odločite in storite pomemben korak. Popoldne boste postajali vedno bolj dejavni in neučakani.

DEVICA
Dan bo potekal v iskanju novih izzivov in zanimivejšega dela, vendar nič ne bo prišlo samo od sebe. Dokazovati se bo treba, če boste hoteli svojo priložnost pripeljati do konca.

TEHTNICA
Pokazali boste, da imate zelo močne živce, predvsem v poslovnih zapletih in zmedi. Pomembno bo le, da nihče ne gre čez rob, kar vas spravi iz tira. Deležni boste povabila.

ŠKORPIJON
Previdno, posebno če ste na začetku nečesa novega. Morda bo treba premisliti tudi o prihrankih, kar vam sicer ne diši preveč. Odnosi z nasprotnim spolom bodo naporni in konfliktni.

STRELEC
Vaš plan, da boste preživeli sproščujoč dan s posebno osebo, ki vam veliko pomeni, se bo morda podrl. Poskrbite za primerno razvedritev in naredite kakšen korak zase.

KOZOROG
V vašem srcu je kaos, ki ga ne boste zlahka rešili. Še vedno lahko najdete nekaj manevrskega prostora za dogovor, ki vam bo pisan na kožo in vas bo popeljal v boljše počutje.

VODNAR
Vaši načrti se spreminjajo v zadnjem trenutku, kar vas lahko vznemiri. Tokrat si morate priznati, da ničesar ne morete storiti sami, potrebujete podporo prijatelja.

RIBI
Morali si boste vzeti več časa, če boste hoteli doseči svoje cilje in morda celo poravnati dolgove iz preteklosti. Ne odzivajte se preveč čustveno in ohranite mirne živce.