Astro

Horoskop za nedeljo, 10. februarja

W.Y.
10. 2. 2019, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Na partnerskem področju boste nasprotno od pričakovanj precej neprilagodljivi in omejeni. Videti bo, da vam je nekako vseeno. V vašem pa srcu boste partnerja neizmerno ljubili.

BIK
Pogovor, v katerega se boste danes nepričakovano zapletli, vam bo prinesel dragocene informacije. Razgovorili se boste o vsem, kar vas zadnje čase teži.

DVOJČKA
Na finančnem področju bo zavladala zmeda, ki ji ne boste mogli slediti, zato si boste delali nepotrebne skrbi. Prestavite dogovore na jutri, ko bo glava bistrejša in boste jasneje videli številke.

RAK
Malokdaj pokažete takšno odločnost, kot ste jo sposobni pokazati danes, zato ne odlašajte, temveč pokažite svetu, kaj znate. Če že ne morete igrati na karto miroljubnosti, lahko zmagate s pogumnimi dejanji.

LEV
Obkrožite se z ljudmi, ki vas nasmejijo. Pozabite pa na slabo in se osredotočite na dobro. Življenje je prekratko, da bi bilo karkoli drugega kot srečno.

DEVICA
Izogibali se boste vsemu, kar bi vam po vašem mnenju lahko povzročilo stres. Veliko energije boste porabili za razmišljanje o tem, kako bi ublažili njegove vplive.

TEHTNICA
Odločitve, ki jih piše življenje bodo v današnjem dnevu pogumne in zelo samozavestne. Slediti boste morali sebi in glasu svojega srca, ki vas vodi na pravo pot.

ŠKORPIJON
Nagonsko začutite, kdaj je pravi čas, da pazite na svoj hrbet. Ne boste obstali križem rok, temveč boste pokazali zobe, saj s takšnimi rečmi radi hitro opravite. Če je mogoče, si danes privoščite nekaj gibanja.

STRELEC
Nedeljo boste morali izkoristiti zase in uživati. Drobni trenutki so v življenju tisti, ki vas bodo lahko osrečili in polepšali. Tudi partner vam bo danes zelo naklonjen.

KOZOROG
Danes boste izredno molčeči in zato vam bo težko priti do dna. To pa bo tudi vaš današnji cilj. Ne pustite se motiti, saj vam bo dobro uspevalo. Tako boste zelo skrivnostni in tudi bolj zanimivi za druge.

VODNAR
Dobra komunikacija vas bo daleč pripeljala. Hvaležni boste za vse priložnosti, ko boste lahko opozorili nase, znali pa jih boste tudi izkoristiti.

RIBI
Čeprav boste slabo voljo poskušali odpravljati s šalami, vam ne bo šlo vedno dobro. So svetovi, ki se med sabo ne razumejo, vi res niste vsemogočni, da bi razlike izbrisali. Umaknite se sporom.